نفرت‌پراکنی کاربران حامی رژیم ایران با هدف تشدید درگیری‌های اسرائیل با فلسطینیان

ارائه اطلاعات گمراه کننده هشتگ «کووید 1948»

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

یک موسسه تحقیقاتی شبکه‌های اینترنت گزارش داد شمار زیادی از کاربران حامی رژیم ایران در یک حرکت برنامه‌ریزی شده‌ در شبکه‌های اجتماعی موج عظیمی از نفرتت‌پراکنی به راه انداختند و با ارائه اطلاعات گمراه کننده هشتگ «کووید 1948» را در توئیتر ترند کردند.

این کاربران که به شکل کنترل شده با برنامه‌ریزی قبلی در شبکه‌های اجتماعی فعالیت ‌می‌کنند، با مقایسه کرونا با «یهودیان» از آن به عنوان «ویروسی» یاد کردند که بیش از هفتاد سال مقاومت کرده است. این کاربران که توسط رژیم ایران هدایت می‌شدند، با ارسال تصاویری از موشک‌های حماس در فضای مجازی به عنوان «واکسن» برای مقابله با «کووید 1948» به ترویج نفرت پرداختند.

Advertisement

موسسه تحقیقات نفوذ شبکه (NCRI)Network Contagion Research Institute یک نهاد مستقلی که مأموریت آن ردیابی، افشا و مبارزه با اطلاعات نادرست و مشکوک، دستکاری و نفرت در کانال‌های رسانه های اجتماعی است، می‌گوید شماری از کاربران در یک تلاش هماهنگ در شبکه‌های اجتماعی با شعار و هشتگ‌هایی مانند «مرگ بر اسرائیل» و «حق با هیتلر است» به نفرت پراکنی علیه اسرائیل و یهودیان پرداختند.

نمونه‌های متعددی از این مطالب بسیار بازتوییت و پسندیده شده در توئیتر شامل تصاویر یهودیان به عنوان «موش و حیوانات موذی» بوده است.

جوئل فینکلستین ، مدیر و بنیانگذار NCRI روز جمعه در گفت‌وگو با «فاکس نیوز» گفت: «رژیم‌های دشمن هستند که از ابزارهای گفتمان آزاد، آزادی بیان برای تضعیف دموکراسی استفاده می‌کنند، در حالی که آنها به سازمان‌های تروریستی که به دموکراسی حمله می‌کنند، بودجه می‌دهند.»

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا، پیشتر گفته بود پشت بسیاری از پیام‌های یهودستیزانه در فضای مجازی دولت‌های خارجی مانند ایران قرار دارند.

بنا به یافته‌های پژوهشگران، این نفرت پراکنی همزمان با ناآرامی‌های خشونت آمیز در اسرائیل بین غیرنظامیان عرب و یهودی صورت گرفت و به نظر می‌رسد برای تحت تأثیر قرار دادن افکار عمومی در ایالات متحده و سایر کشورهای غربی باشد.

بنا به باور فینکلستین بهره‌برداری از نفرت «با انگیزه قومی در قالب الگوهای رفتاری» می‌تواند منجر به حرکت در آوردن و فعال کردن «خشونت در دنیای واقعی» شود. او این اقدامات را برای دموکراسی «بسیار خطرناک» می‌داند.

لازم به ذکر است افزایش بی‌سابقه خشونت‌ها در شهرهایی که شهروندان اسرائیلی و عرب در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، زنگ خطر را برای دولت اسرائیل به صدا درآورده است.

خبرنگار «العربیه»، روز جمعه 24 اردیبهشت، از بازداشت 110 شهروند فلسطینی در شهرهای لد، حیفا و یافا به‌دلیل درگیری میان یهودیان و عرب‌های فلسطینی خبر داد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم