آمریکا سازمان سرایا المختار را در فهرست سازمان‌‌های تروریستی جهان قرار داد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

ایالات متحده سه‌شنبه 15 دسامبر، سازمان «سرایا المختار» که امنیت بحرین را هدف قرار می‌دهد، در فهرست سازمان تروریستی جهان قرار داد.

آمریکا با تاکید بر این که این سازمان از سوی ایران پشتیبانی می‌شود، سرایا المختار را به برنامه‌ریزی برای حمله به آمریکایی‌ها در بحرین متهم کرد.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «سرایا المختار یک سازمان تروریستی است که توسط ایران پشتیبانی می‌شود و امنیت بحرین را هدف قرار می‌دهد و مواردی مبنی بر دریافت حمایت مالی و لجستیکی از سپاه قدس سپاه وابسته به سپاه پاسداران ایران گزارش شده است.»پ

پمپئو تأکید کرد که «گنجانده شدن سرایا المختار در فهرست سازمان‌های تروریستی، در بر دارنده پیامی محکم برای رژیم ایران است.»

وزیر خارجه آمریکا تأكید كرد: «این سازمان، اقدامات تروریستی علیه آمریكایی‌ها در بحرین را برنامه‌ریزی كرده و همچنین پاداش مالی در ازای ترور مقامات بحرینی در نظر گرفته است.»

پمپئو همچنین تاکید کردکه «سیاست آمریكا با رژیم ایران و گروه‌های تروریستی نیابتی آن در منطقه، کنار نخواهد آمد.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم