گفتگوی تلفنی ولی‌عهد سعودی با رئیس جمهوری برزیل درباره اجلاس گروه 20

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

شاهزاده محمد بن سلمان بن عبدالعزیز ولی‌عهد پادشاهی عربی سعودی جمعه 20 نوامبر 2020 با ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری برزیل درباره اجلاس سران گروه 20 اقتصاد بزرگ جهان تلفنی گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی سعودی (واس) ولی‌عهد پادشاهی سعودی که کشورش ریاست کنونی گروه 20 را بر عهده دارد، جمعه در گفتگویی تلفنی با ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری برزیل روابط دوجانبه و راه‌های تقویت آن را بررسی کرد.

Advertisement

در این گفتگوی تلفنی همچنین هماهنگی‌ها در چارچوب فعالیت‌های اجلاس سران کشورهای عضو گروه 20 اقتصاد بزرگ جهان که پادشاهی سعودی شنبه 21 نوامبر آن را میزبانی می‌کند، مورد بررسی قرار گرفت.

از طرفی وزرای دارایی کشورهای عضو گروه 20 جمعه طی نشستی به منظور هماهنگی و آمادگی برای برگزاری اجلاس سران گروه 20 که روز شنبه آغاز و به مدت 2 روز ادامه خواهد، به گفتگو و تبادل نظر پرداخته و درباره مفاد بیانیه پایانی اجلاس نیز رایزنی کردند.

وزرای دارایی کشورهای عضو گروه 20 در نشست‌های امسال‌‌شان ‌به چارچوبی بی‌سابقه برای اقدام جهت کاهش تبعات پاندمی کرونا بر کشورهای فقیرتر دست یافتند تا از این طریق با هدف جلوگیری از ورشکستگی این کشورها بدهی‌های آنها را تجدید ساختار کرده یا پرداختی‌های خدمات این بدهی‌ها را تسهیل کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم