پادشاه سعودی: با 21 میلیارد دلار در مبارزه G20 با دنیاگیری کرونا شرکت کردیم
ملک سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی، روز شنبه گفت که "امسال بسیار استثنایی بود"، زیرا بیماری دنیاگیر کرونا باعث خسارات اقتصادی و اجتماعی در جهان شد و افزود: «باید به ملل خود اطمینان دهیم و آنها را امیدوار کنیم.»
او طی سخنرانی خود در افتتاحیه نشست G20 که امسال پادشاهی عربی سعودی میزبان آن است، ضمن اشاره به شرایط دنیاگیری کرونا افزود: «ما اطمینان داریم که اجلاس G20 با رویکردهای در پیش خواهد گرفت تا اطمینان و امید را به مردمان جهان باز گرداند.»
ملک سلمان با ابراز اطمینان از اینکه «اجلاس ریاض به تاثیرات مهم و تعیینکنندهای منجر خواهد شد»، خاطرنشان کرد: «ما با مبلغ 21 میلیارد دلار در چارچوب G20 به منظور مقابله با بیماری دنیاگیر کرونا مشارکت کردیم ... و از تعلیق بازپرداخت بدهیهای کشورهای در حال توسعه حمایت اضطراری کردیم.»

پادشاه سعودی بیان کرد: «هدف ما استفاده از فرصتهایی قرن بیست ویکم برای همگان است ... ما در G20 اقدامات استثنایی برای حمایت از اقتصادهایمان انجام دادهایم».
ملک سلمان تأکید کرد، «ما در G20 باید از کشورهای در حال توسعه به صورت هماهنگ پشتیبانی کنیم.»

وی افزود: «ما باید اقتصادها و مرزهای خود را بازگشایی کنیم تا حرکت تجارت و افراد را تسهیل کنیم ... ما پیشرفت در یافتن واکسن و درمان برای ویروس کرونا را به فال نیک میگیریم».
پادشاه سعودی همچنین تاکید کرد: «ما دوباره در تلاش هستیم تا با بحران جهانی که بشریت و اقتصاد را درگیر خود کرده به مقابله برخیزیم.»

وی خطاب به رهبران جهان در این نشست مجازی گروه 20 یادآور شد: «ما باید شرایطی را فراهم آوریم تا واکسنها به شکلی منصفانه و با قیمت مناسب در دسترس قرار بگیرند.»
پادشاه سعودی در ادامه با این سخن که «ما اصل اقتصاد دورانی کربن را ترویج کردهایم»، تأکید کرد، «ما ابتکار عمل ریاض در مورد آینده سازمان تجارت جهانی را تأیید کردیم.»