امارات نامزد عضویت غیر دائمی در شورای امنیت سازمان ملل شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

امارات متحده عربی نامزدی خود را برای عضویت غیر دائمی در شورای امنیت سازمان ملل، اعلام کرد.

امروز سه شنبه، امارات متحده عربی رسماً نامزدی خود را اعلام و کارزار برای دستیابی به کرسی غیردائمی در شورای امنیت سازمان ملل برای دوره 2022-2023 آغاز کرد.

امارات نامزدی خود را طی بیانیه‌ای که شیخ محمد بن زاید آل نهیان وزیر خارجه و همكاری بین‌الملی این کشور با حضور در هفتاد و پنجمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرائت کرد، اعلام داشت.

وی گفت: «کشور من با همان اقدامات و اصولی که بر اساس آن اعلام موجودیت کرده، به تلاش‌های خود برای همکاری با اعضای شورا برای حفاظت از صلح و امنیت بین‌المللی، ادامه خواهد داد».

وزیر خارجه امارات افزود: «ما از میزان مسئولیت ناشی از عضویت و میزان چالش‌های پیش‌روی شورا آگاه هستیم و تأکید می‌كنم كه كشور من با عزم و مصرانه در جهت حل مسائل مهم كشورها تلاش خواهد كرد و در این راه از درکی که از بحران‌ها داریم، تجربه ما در منطقه عربی و روابط نزدیک ما با كشورها سود خواهیم برد، كشور من همچنان خواستار مشاركت سازمان‌های منطقه‌ای جهت ایجاد راه حل‌ پایدار برای بحران‌ها است و ما به حمایت شما به منظور تحقق این اهداف تکیه داریم».

قرار است مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ژوئن 2021، پنج عضو غیر دائمی شورای امنیت را برای دوره 2022-2023 انتخاب کند. تعداد اعضای غیردائمی شورا 10 عضو است که برای دوره‌ای دو ساله انتخاب می‌شوند.

نامزدی امارات متحده امروز پس از دریافت تأیید اتحادیه کشورهای عربی برای کاندید شدن این کشور در سال 2012 و نیز کسب تأیید گروه آسیا-اقیانوسیه در ژوئن سال 2020، اعلام شد.

امارات متحده عربی از زمان اعلام وحدت هفت امارت و تأسیس کشور در دسامبر 1971، به سازمان ملل متحد پیوست، پیشتر نیز از سال 1986 تا 1987 عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم