وزیر خارجه امارات: صلح به امارات این امکان را می‌دهد تا بیشتر به فلسطینیان کمک کند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات متحده عربی روز سه‌شنبه طی مراسم امضای قرار داد صلح با اسرائیل گفت که توافق صلح به امارات این امکان را می‌دهد تا بیشتر به فلسطینیان کمک کند.

او گفت «ما می‌خواهیم امید بیشتری را به منطقه خود بیاوریم و امارات امروز دست صلح را دراز می‌کند و به پیشواز صلح می‌رود و توافق صلح با امارات و بحرین ممکن است به کشمکش عربی و اسرائیلی پایان دهد».

Advertisement

عبدالله بن زاید در ادامه گفت‌: «امروز شاهد یک تفکر جدید هستیم که مسیر بهتری را ایجاد می‌کند و چهره خاورمیانه را تغییر می‌دهد».

او افزود که این پیمان «یک موفقیت تاریخی برای آمریکا، اسرائیل و امارات است».

وزیر خارجه امارات بیان کرد: «این ابتکارعمل بدون تلاش ترامپ و تیمی که سخت و صادقانه دست به تلاش زد تا ما را به اینجا برسانند، امکان پذیر نبود».

وزیر اماراتی همچنین از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل «به خاطر انتخاب صلح و توقف الحاق سرزمین‌های فلسطینی، که اراده جمعی ما را جهت دستیابی به آینده‌ای بهتر برای نسل‌های آینده تقویت می‌کند»، تشکر کرد.

او خاطرنشان کرد: «ثمرات این پیمان در کل منطقه منعکس خواهد شد ... و هر گزینه دیگری به جز صلح به معنای ویرانی، فقر و رنج انسانی خواهد بود».

عبدالله بن زاید در ادامه اظهار داشت: «این چشم‌انداز جدید که امروز در جلسه ما شکل گرفت، شعاری نیست که ما برای دستیابی به اهداف سیاسی مطرح کرده باشیم، زیرا همه آرزو دارند آینده‌ای با ثبات‌تر و شکوفاتر بسازند».

او تأکید کرد: «جوامع امروز ما دارای عناصر توسعه انسانی هستند که آنها را برای پیشرفت آینده خاورمیانه واجد شرایط می‌کند».

وزیر خارجه امارات در پایان گفت: «صلح به شجاعت و آینده‌سازی به دانش نیاز دارد و پیشرفت ملت‌ها به اخلاص و پایداری احتیاج دارد ... صلح جزو اصول ما است و اگر آغاز آن درست باشد، دستاوردهای آن درخشان خواهد بود».

بیشترین بازدید موضوعات مهم