ابراز خرسندی ملک سلمان و ولادیمیر پوتین از شیوه اجرایی شدن توافق اوپک پلاس
کرملین کاخ ریاستجمهوری روسیه، روز دوشنبه هفتم سپتامبر 2020، اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری این کشور با خادم حرمین شریفین ملک سلمان بن عبدالعزیز آلسعود پادشاه سعودی درباره توافق نفتی اوپک پلاس گفتوگو کرده و دو طرف از شیوه اجرایی شدن این توافق ابراز خرسندی کردند.
در این گفتوگوی تلفنی برنامه کاری کشورهای عضو گروه 20 که ریاست آن را در سال جاری سعودی بر عهده دارد و همچنین تلاشهای یکپارچه این کشورها برای فائق آمدن بر پیامدهای بحران کرونا و بازگشت زندگی به حالت طبیعی تبادل نظر شد.
پادشاه سعودی هم بر خواست کشورش برای تقویت روابط دوجانبه با روسیه تاکید و از افزایش تبادل تجاری بین دو کشور استقبال کرد و به نقش سازنده روسیه در گروه اوپک پلاس در زمینه تحقق ثبات و توازن بازارهای نفتی اشاره کرد.
رئیسجمهوری روسیه به نوبه خود از تلاشهای سعودی در دوره ریاست بر گروه 20 تقدیر و از توسعه روابط مسکو-ریاض و همکاری مثمر ثمر در حوزه انرژی ابراز خرسندی کرد.
در همین راستا وزیر انرژی روسیه هم اعلام کرد اطلاعی درباره درخواست اعضای اوپک پلاس برای تمدید دوره جبران تولید مازاد ندارد ولی بررسی آن را در نشست ماه سپتامبر محتمل میداند.