گزارشهای اولیه نشان میدهد روز سهشنبه 11 آگوست 2020 یک فروند موشک کاتیوشا که از پادگان الرشید بغداد شلیک شده بود، به نزدیکی پل معلق بغداد برخورد کرد.
در ساعات اولیه روز سهشنبه هم منابع امنیتی به «رویترز» گفتند كه سهشنبه انفجاری در نزدیكی گذرگاه مرزی بین عراق و كویت رخ داد.
این منابع افزودند که انفجار در مرز بین عراق و کویت طی عملیاتی به منظور هدف قرار دادن یک پایگاه نظامی آمریکایی توسط شبهنظامیان به وقوع پیوست.
این منابع افزودند، شبهنظامیان یک بمب را مخفيانه به یک پایگاه ارتش آمریکا در نزدیکی مرز با کویت وارد کرده بودند.
از طرفی، خبرنگار العربیه گفت، این بمبگذاری در نزدیکی گذرگاه جریشان بین عراق و کویت و توسط شبهنظامیان گردانهای حزبالله عراق انجام شد.
حملات موشکی به مناطق مختلف بغداد مدتهاست که ادامه دارد و فرودگاه نظامی بغداد هم شامگاه پنجشنبه 30 ژوئیه 2020 با دو فروند موشک مورد هدف قرار گرفت.
ارتش عراق در آن زمان با انتشار بیانیهای اعلام کرد دو موشک کاتیوشا که از دو نقطه مختلف در منطقه الرضوانیه بغداد شلیک شده بود، فرودگاه نظامی بغداد را مورد هدف قرار داد ولی خساراتی در پی نداشت.
ابوعلی العسکری، یکی از مسئولان امنیتی گردانهای حزبالله در روزهای گذشته در صفحه توئیترش نوشت که حزبالله آمادگی کامل برای ضربه زدن به منافع آمریکا در عراق را دارد.
آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران روز سهشنبه 21 ژوئیه 2020 در دیدار با مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق تاکید کرد که کشورش کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس را فراموش نکرده و «قطعاً ضربه متقابل را به آمریکاییها خواهد زد.»
ایران در 8 ژانویه 2020 هم در واکنش به کشته شدن قاسم سلیمانی، به پایگاه عین الاسد عراق که نیروهای آمریکایی در آن حضور داشتند، حمله موشکی کرد ولی این حمله تلفاتی در پی نداشت.
قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس، نائب رئیس شورای بسیج مردمی (حشد الشعبی) عراق شامگاه سوم ژانویه 2020 در اطراف فرودگاه بینالمللی بغداد و در پی حمله پهپادی آمریکا کشته شد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا پس از کشته شدن قاسم سلیمانی، او را تروریست شماره یک جهان خواند که شخصا دستور از میان برداشته شدنش را داده است. ترامپ گفت که سلیمانی باعث کشته شدن هزاران آمریکایی شده و باید سالها پیش از میان برداشته میشد.