مهمان ناخوانده کنفرانس مجازی کشورهای کمک کننده به یمن که بود؟

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

کنفرانس مجازی کشورهای کمک کننده به یمن که روز سه‌شنبه دوم ژوئن 2020 برگزار شد، یک مهمان ناخوانده داشت و این مهمان کسی نبود جز فرزند ریم الهاشمی، وزیر همکاری‌های بین‌المللی امارات متحده عربی.

در حالی که ریم الهاشمی در حال قرائت متن سخنرانی خود بود، ناگهان پسر خردسالش به کنار او آمده و سعی کرد چیزی به مادرش بگوید. این موضوع وزیر همکاری‌های بین‌المللی امارات را غافلگیر کرده و لبخند دیگران را در پی داشت.

Advertisement

حرکات دست ریم الهاشمی پس از خروج پسرش از کادر تصویر نشان می‌دهد این مهمان ناخوانده سعی کرده بود بار دیگر به مادرش نزدیک شود ولی موفق به این کار نشد.

شاهزاده فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه پادشاهی عربی سعودی در این نشست گفت که کشورش تاکنون در قالب کمک‌های بشردوستانه بیش از 16میلیارد دلار به یمن کمک کرده است و امروز نیز نیم میلیارد دلار دیگر به این امر اختصاص می‌دهد.

در کنفرانس مجازی امروز کشورهای کمک کننده به یمن نروژ 175 میلیون یورو، هلند 15 میلیون دلار، سوئد 30 میلیون دلار و بریتانیا 160 میلیون پوند به یمن کمک کردند. اتحادیه اروپا هم اعلام کرد که قصد دارد 71 میلیون یورو برای کمک به یمن اختصاص دهد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم