خطوط هواپیمایی قطر: برای جبران خسارت‌ها به 4 سال زمان نیاز داریم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مدیرعامل خطوط هواپیمایی قطر روز دوشنبه 11 می 2020 اعلام کرد شرکت تحت مدیریتش برای جبران خسارت‌های ناشی از کرونا و رسیدن به سطح پیش از کرونا به 4 سال زمان نیاز دارد.

اکبر الباکر گفت که این شرکت پیش‌بینی می‌کند در دو ماه آینده حداکثر 60 درصد صندلی‌های پروازهای این شرکت پر شود و این شرکت به روند بازسازی شبکه خود ادامه خواهد داد ولی برای انجام این کار به 4 سال زمان نیاز است.

Advertisement

اکبر الباکر تاکید کرد: «اگر قبل از سال 2023/2024 اتفاقی رخ دهد، خیلی تعجب خواهم کرد.»

این شرکت هواپیمایی که متعلق به دولت قطر است، از ماه جاری پروازهایش به برخی مقصدها که به دلیل کرونا لغو شده بودند را از سر خواهد گرفت. این شرکت در ماه آوریل اعلام کرد حقوق کارمندان سطح متوسط و رده بالای خود را به مدت 3 ماه نصف می‌کند. این کاهش حقوق اگرچه به صورت موقت اجرا می‌شود ولی شرکت هواپیمایی قطر گفته براساس شرایط اقتصادی ممکن است، آن را تمدید کند.

این اولین اقدام این شرکت هواپیمایی برای جبران خسارت‌های ناشی از کرونا نیست. در 18 ماه مارس وزیر کار فیلیپین اعلام کرد شرکت هواپیمایی قطر به طور ناگهانی 200 کارمند فیلیپینی خود را اخراج کرد.

اکبر الباکر، مدیر عامل خطوط هواپیمایی قطر در ماه مارس گفته بود که این شرکت ناچار خواهد بود کمک دولتی درخواست کند، زیرا که نقدینگی شرکت رو به پایان است و ممکن است نتواند هزینه‌های لازم برای اجرای پروازها را تامین کند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم