مصر با کشتن 10تن از افراد مسلح مهاجم حمله در سینا را ناکام گذاشت
سخنگوی نظامی مصری شامگاه یکشنبه 9 فوریه 2020 از کشته شدن 10 تن از افراد مسلح مهاجم و ناکامی حمله «تروریستی» به مقری امنیتی در سینا خبر داد.
به گزارش خبرنگار العربیه از قاهره، نیروهای مسلح مصر موفق شدند حمله به یکی از مقرهای امنیتی در شمال سینا را دفع و 10 تن از افراد مسلح مهاجم را بکشند.
این مقام نظامی مصری افزود که در نتیجه هوشیاری عناصر امنیتی نیروهای گشت امنیتی موفق به مقابله با عناصر «تروریستی» و درگیری با آنها شده و 10تن از «تروریستها» را کشتند، در این درگیریها یک خودرو افراد مسلح نیز منهدم شد.
سخنگوی نظامی مصری یادآور شد که در نتیجه تبادل آتش میان افراد مسلح و نیروهای نظامی 7 تن از نیروهای نظامی زخمی و کشته شدند.
او همچنین تاکید کرد که عملیات پاکسازی منطقه و تحت پیگرد قرار دادن عناصر «تروریستی» برای از بین بردن آنها همچنان ادامه دارد.