رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران: مولوی عبدالحمید از منتظری عبرت بگیرد
مولوی عبدالحمید در آخرین اظهارات انتقادی با تاکید بر لزوم تغییر قانون اساسی جمهوری اسلامی گفت رهبران 80 و 90 ساله نمیتوانند برای شهروندان جوان قانون تعیین کنند
علاءالدین بروجردی، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران در نامهای تهدیدآمیز از مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه مسجد مکی زاهدان خواست از سرنوشت آیتالله حسینعلی منتظری عبرت بگیرد.
بروجردی در نامه خود که خبرگزاری «تسنیم»، یکشنبه دوم بهمن آن را منتشر کرده است، از اظهارات محمدجواد لاریجانی که مسجد مکی را «مسجد ضرار» لقب داده بود، دفاع کرد.
لاریجانی پیشتر گفته بود که «مسجد مکی کاملاً مصداق مسجد ضرار است یعنی مسجد نیست و آنجا دقیقاً محل توطئه است»، و خواستار تخریب این مسجد شده بود.
رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران مانند همه مقامات عالی جمهوری اسلامی اعتراضات سراسری جاری را کار «اتاق فکر و طراحی» کشورهای غربی در خارج از کشور عنوان و مولوی عبدالحمید را به «تحریک افکار عمومی» علیه امنیت کشور متهم کرد.
در همین رابطه، مولوی عبدالمجید مرادزهی، مشاور و از اعضای دفتر مولوی عبدالحمید در گفتگوی اختصاصی با «صدای آمریکا» گفته بود: «مولوی عبدالحمید تحت فشار است تا با تهدید یا تطمیع جلوی تداوم اعتراضات در زاهدان را بگیرد.»
او همچنین افزود: «حرف مولوی و همه مردم این است که همه کسانی که جنایت جمعههای خونین را مرتکب شدهاند باید مجازات شوند، هم مباشرین و هم آمرین.»
در جریان اعتراضات سراسری جاری در ایران، استان سیستان و بلوچستان شاهد اعتراضات گستردهای نسبت به حاکمیت جمهوری اسلامی بود. این اعتراضات طی 16 هفته متوالی با ایراد خطبههای نماز جمعه توسط مولوی عبدالحمید به «جمعههای اعتراضی» معروف شد.
مولوی عبدالحمید، جمعه گذشته ضمن تاکید بر لزوم تغییر قانون اساسی جمهوری اسلامی در اظهاراتی با انتقاد از مقامات سالخورده و پستهای مادام العمر در نظام حاکم گفت، رهبران 80 و 90 ساله نمیتوانند برای شهروندان جوان قانون تعیین کنند.
امام جمعه مسجد مکی زاهدان همچنین با انتقاد از افزایش جو امنیتی استان سیستان و بلوچستان، شرایط امنیتی حاکم را مهمترین عامل «عقبماندگی کشور» دانست.
عبدالحمید اسماعیلزهی همچنین بار دیگر خواستار توقف حکم اعدام معترضانی شد که به گفته نهادهای حقوق بشری، دادگاه آنها در شرایط غیرمنصفانهای برگزار شده است.
قوه قضائیه ایران تاکنون چهار معترض بازداشتی را با اتهام «محاربه و افساد فی الارض» اعدام کرده و به گفته سازمانهای حقوق بشری دستکم 100 معترض دیگر در معرض احکام منجر به اعدام قرار دارند.
ایران از اواخر شهریور گذشته شاهد بیسابقهترین اعتراضات سراسری در کشور بود که در پی قتل حکومتی مهسا امینی، دختر 22 ساله سقزی توسط پلیس امنیت اخلاقی به بهانه عدم رعایت حجاب اجباری حکومتی آغاز شد.
به گفته خبرگزاری «هرانا»، از آغاز این اعتراضات تاکنون 525 نفر کشته شدند که 71 نفر از آنها کودک بودند.
-
سیل جمعیت معترض در زاهدان؛ مولوی گرگیج در حصر خانگی قرار گرفت
مولوی عبدالحمید با انتقاد از افزایش جو امنیتی استان، شرایط امنیتی حاکم را مهمترین عامل «عقبماندگی کشور» دانست ايران -
مولوی عبدالحمید: رهبران 80 و 90 ساله نمیتوانند برای شهروندان جوان قانون تعیین کنند
امام جمعه مسجد مکی زاهدان با انتقاد از افزایش جو امنیتی استان سیستان و بلوچستان، شرایط امنیتی حاکم را مهمترین عامل «عقبماندگی کشور» دانست ايران -
مسجد مکی در محاصره نیروهای امنیتی؛ تداوم تهدید و ارعاب علیه مولوی عبدالحمید
سیستان و بلوچستان در 15 هفته گذشته شاهد تجمعات اعتراضی شهروندان بلوچ در شهرهای زاهدان، راسک، خاش، پهره (ایرانشهر)، چابهار و سراوان بوده است ايران -
مولوی عبدالحمید: راه برونرفت از مشکلات کشور اعدام نیست
امام جمعه زاهدان خواستار آزادی نویسندگان، روزنامهنگاران و جوانان معترض از زندانهای جمهوری اسلامی شد ايران -
اعتراض مولوی عبدالحمید به «بازداشتهای فلهای» در زاهدان
نیروهای سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات و همچنین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در چهار روز گذشته، به محلات مختلف شهر زاهدان یورش برده و دستکم 113 نفر را بازداشت کردهاند ايران -
مولوی عبدالحمید: قانون اساسی جمهوری اسلامی دارای ضعفهای اساسی است
به گفته مولوی عبدالحمید، اقداماتی از این دست و همچنین احضار علمای اهل سنت خراسان جنوبی توسط مقامات امنیتی، نشان میدهد که مقامات جمهوری اسلامی انتقاد پذیر نیستند ايران