برادر یکی از کشته‌شدگان اعتراضات آبان 98 بازداشت شد

بر اساس گزارش‌ها محسن قنواتی به زندان بهبهان منتقل شده‌ است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

محسن قنواتی، برادر محمدحسین قنواتی یکی از کشته‌شدگان اعتراضات آبان 98 و دو شهروند دیگر به نام‌های امین مرادی و پیام جیحونی توسط نیروهای امنیتی در بهبهان بازداشت شده‌اند.

به گزارش «خبرگزاری هرانا»، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امین مرادی و پیام جیحونی به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی در اهواز و محسن قنواتی به زندان بهبهان منتقل شده‌اند.

Advertisement

قنواتی پیش‌تر، با دریافت ابلاغیه‌ای در خصوص آبان‌، بابت اتهام‌های «توهین به روحانیت»، «توهین به نهادهای انقلابی»، «خبررسانی از طریق صفحه اینستاگرام در خصوص اعتراضات تیر 99»، «تبلیغ به نفع گروه‌ها یا سازمان‌های مخالف نظام» و «اعلام فراخوان تجمع» به شعبه 3 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب بهبهان فراخوانده شده است.

یک منبع مطلع به «هرانا» گفته است: «قرار بر این بود که دومین سالگرد کشته شدگان اعتراضات آبان‌ 98 با حضور خانواده‌ها بر سر مزار جان‌باختگان برگزار شود اما در روزهای اخیر شماری از شهروندان توسط نهادهای امنیتی به صورت تلفنی احضار شده و از آنها تعهد گرفته شده بود که در مراسم سالگرد شرکت نکرده و موضوع احضار را نیز رسانه‌ای نکنند.»

پیام جیحونی، 33 ساله، مرداد سال گذشته در جریان اعتراضات بهبهان در میدان بانک ملی این شهر در اعتراض به «وضعیت نابسامان اقتصادی کشور» و «صدور حکم اعدام در پاسخ به اعتراضات مردمی آبان 98» توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی بعد با تودیع قرار وثیقه 200 میلیون تومانی آزاد شده بود.

در جریان اعتراضات آبان در بهبهان تعدادی از شهروندان ساکن این شهر ازجمله مهرداد دشتی نیا، محمود دشتی نیا، فرزاد انصاری فر، محمدحسین قنواتی، احسان عبدالله نژاد و محمد حشم دار با شلیک گلوله نیروهای امنیتی جان خود را از دست داده بودند.

اعتراضات آبان 98 از روز 24 این ماه به‌دلیل افزایش سه‌برابری قیمت بنزین آغاز شد و با گسترش خواسته‌های معترضین به مدت پنج روز ادامه یافت که بنا به گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری، طی آن نیروهای دولتی با خشونت بی‌سابقه‌‌ حداقل 1500‌نفر را کشته و هزاران نفر دیگر را زخمی و بازداشت کردند.

با این حال رحمان فضلی، وزیر‌‌ وقت کشور ایران گفته بود که بین 200 تا 225 نفر در این اعتراضات کشته شدند.

رحمان فضلی از جمله کسانی بود که در دفاع از عملکرد دولت ایران گفته بود: «در جریان این اعتراضات فقط به سر شلیک نکردیم، به پا هم زدیم.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم