مالک سابق شرکت «نیشکر هفتتپه» به 20 سال حبس محکوم شد
در جریان واگذاری این شرکت فساد گستردهای رخ داد که رسیدگی به آن از مطالبات کارگران نیشکر هفتتپه است
ذبیحالله خداییان، سخنگوی قوه قضائیه ایران از صدور احکام زندان برای امید اسدبیگی، مالک و مدیرعامل کارخانه هفتتپه خبر داد.
به گفته خداییان، اسدبیگی به اتهامهای «مشارکت در اخلال عمده در نظام ارزی کشور» و «مباشرت در قاچاق ارز» به 20 سال زندان، رد اموال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شده است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: «جرم اسدبیگی، مشارکت در قاچاق یک میلیارد و 396 میلیون یورو و مباشرت در قاچاق دو میلیون و 894 هزار یورو بوده است.»
در این پرونده، مهرداد رستمی، رئیس سابق هیئت مدیره نیشکر هفتتپه نیز به 20 سال زندان و رد اموال محکوم شده است. همچنین برای دو نفر دیگر از متهمان هر کدام به 15 سال زندان و سه برای نفر دیگر هر کدام به 10 سال و بیش از 17 نفر نیز هر کدام به 5 سال زندان محکوم شدند. اما تاکنون نام این متهمان توسط قوه قضائیه اعلام نشده است.
اسدبیگی به عنوان مالک و مدیرعامل سابق این مجتمع، در پروندهای دیگر متهم به پرداخت رشوههای کلان به مدیران بانک مرکزی است. در کیفرخواست پرونده دوم آمده است که اسدبیگی برای دریافت تسهیلات از بانک مرکزی به مدیران آن «هزاران سکه» و چند خودرو خارجی رشوه داده است. او از این اتهام یک پرونده باز دیگر در قوه قضائیه ایران دارد که در حال بررسی است.
به موازات این دو پرونده فساد برای مدیرعامل و مالک سابق هفتتپه، یک پرونده دیگر نیز برای تخلف در واگذاری مجتمع صنعتی هفتتپه گشوده بود که نتیجه آن ابطال واگذاری بود.
شرکت کشت و صنعت هفتتپه قدیمیترین کارخانه تولید شکر ایران است. این شرکت در سال 94 با پیشپرداختی شش میلیارد تومانی به امید اسدبیگی و مهرداد رستمیچگینی واگذار شده بود.
اما این شرکت پس از آن با مشکلات زیادی، از جمله تاخیرهای طولانی در پرداخت دستمزدها مواجه شد که اعتراض کارگران آن را به دنبال داشت.
-
فرزانه زیلابی وکیل کارگران «نیشکر هفتتپه» به یک سال حبس محکوم شد
7 تشکل کارگری و صنفی با انتشار بیانیهای در اول شهریور سال جاری، محاکمه وکیل مدافع کارگران هفتتپه را محکوم کردند ايران -
چهلمین روز اعتصاب کارگران هفتتپه
کارگران در دو گروه مقابل فرمانداری شوش و دفتر مدیریت شرکت اعتصاب خود را ادامه دادند ايران -
ادامه اعتصابات کارگران «نیشکر هفتتپه» برای سی و پنجمین روز پیاپی
برخی از مطالبات معترضان تمدید قرارداد تمامی کارگران بخش دفع آفات و بازگشت کارگران اخراجی است ايران