پایان كنفرانس «مجاهدین خلق» با دعوت از جامعه بینالمللی برای محاکمه رئیسی
سومین روز کنفرانس سالانه اپوزیسیون ایران با محوریت نقش رئیسی در کشتار 67
اپوزیسیون ایران در سومین روز از برگزاری کنفرانس سالانه خود ضمن بررسی «نقش ابراهیم رئیسی در کشتار 67» به محاکمه بینالمللی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری منتخب رژیم و غلامحسین محسنی اژهای، وزیر پیشین اطلاعات به جرم جنایت علیه بشریت فراخوان داد.
مخالفان نظام جمهوری اسلامی حاکم بر ایران روز دوشنبه 12 ژوئیه برای سومین روز متوالی، جلسات کنفرانس عمومی سالانه خود را تحت عنوان «حمایت جهانی از قیام مردم ایران و جایگزین دموکراتیک» برگزار کردند.
به گزارش خبرنگار العربیه که در این کنفرانس حضور داشت، سومین روز کنفرانس اپوزیسیون ایران بر دو محور اصلی متمرکز شد. بخش اول با طرح مسئله کشتارهای جمعی زندانیان سیاسی که ایران در سال 1988 شاهد آن بود و نقش ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری آینده ایران و مشارکت او در این جنایت ضدبشری و محور دوم کنفرانس به بررسی «واکنش اروپا به احضار سفیر اسلوونی در تهران» پرداخته است.
گفتنی است که اسلوونی ریاست دورهای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد و سفیر اسلونی در تهران در اعتراض به حضور نخست وزیر این کشور در کنفرانس اپوزیسیون ایران از سوی رژیم جمهوری اسلامی ایران احضار شده است.
در روزهای اول و دوم کنفرانس، سخنرانیهای چهرههای سیاسی آمریکایی، اروپایی و عربی شرکت کننده بر اهمیت حمایت از مردم ایران در مقابله با رژیم حاکم بر تهران تمرکز یافت. این چهرهها و هیئتهای شرکت کننده از سراسر جهان در کنفرانس حمایت خود را از خواستههای مخالفان ایران برای محاکمه افرادی که مسئول نقض حقوق بشر در ایران هستند، اعلام کردند.
بنا به این گزارش سومین روز اجلاس به جنبش دادخواهی مردم ایران برای قربانیان قتلعام بیش از 30 هزار زندانی سیاسی در سال 1988 که بخش اعظم آنها از اعضای سازمان مجاهدین خلق بودند، اختصاص داشت. در این اجلاس، علاوه بر تعدادی از نخستوزیران و وزیران کشورهای اروپایی و کانادا، مقامات ارتش آمریکا و شخصیتهای سیاسی سرشناس و حامیان برجسته «شورای ملی مقاومت» شرکت داشته و به سخنرانی پرداختند. در این برنامه همچنین تعدادی از شاهدان قتلعام 1988 در مورد نقش ابراهیم رئیسی در کشتار زندانیان در زندانهای رژیم حمهوری اسلامی گواهی دادند.
سناتور رابرت توریسلی: سرنگونی رژیم ایران کار ناتمام قرن بیستم
سناتور رابرت توریسلی، یکی از سخنرانان این کنفرانس بود او خطاب به اپوزیسیون ایران گفت:«من خیلی خوشحالم، از طرف دو حزب از شما حمایت میشود، ممکن است ما اختلافاتی داشته باشیم ولی وقتی به پایان دادن به رژیم میرسد ما همصداییم. سرنگونی رژیم کار ناتمام قرن بیستم است. همه کشورها باید علیه آن متحد میشدند».

این سناتور آمریکایی در ادامه گفت «رژیم هر گونه انتخاب را از مردم گرفته است، مردم ایران با نرفتن پای صندوقهای رأی در برابر رژیم ایستادند. حالا قدم بعدی چی است؟ قتلعام سال67 که رئیسی در آن دست داشت او را یک جنایتکار جنگی میکند که باید او را مورد حسابرسی قرار داد بسیاری از سران جنایتکار کشورها فکر میکردند به مجازات کشیده نخواهند شد. ما با شما میایستیم و این پرونده باز و کار ناتمام قرن بیستم را باید تمام کرد».
ماتئو رنتزی : دوره حاکمیت رژیم ایران بسیار تاریک است
ماتئو رنتزی، نخست وزیر سابق ایتالیا، نیز یکی از سخنرانان بود او ضمن ابراز خرسندی از شرکت در این کنفرانس گفت: «بسیار خوشحالم که نزد شما هستم. اکنون دوره بسیار تاریکی است که این رژیم در ایران حاکم است و من مطمئن هستم در سالهای آینده تغییرات زیادی بهوقوع خواهد پیوست».

من بهعنوان عضوی از جی 7 به جهان سفر کردم و برای رسیدن به یک توافق علیه برنامه اتمی رژیم ایران و تنشهایی که ایجاد کرده اقدام کردم اما شکست خوردیم چرا که نتوانستیم به تغییر در ایران برسیم. من اکنون این را به رسمیت میشناسم که بدون یک پیام روشن علیه حکومت و دیکتاتوری مذهبی در ایران، امکان ندارد که بشود یک فصل جدیدی برای آزادی و ارزشها در جهان بنویسیم بنابراین تنها راهی که اتحادیه اروپا بتواند پیش برود این است که درس بگیرد از اشتباهات گذشته، چرا که ما خیلی تلاش کردیم که به توافق برسیم و از هیچ چیز کوتاهی نکردیم ولی غیرممکن بود».
فردریک راینفلت: مستبدین از مردم میترسند
راینفلت، نخست وزیر اسبق سوئد گفت مستبدین، افرادی با قدرت مطلقه همیشه از تودههای مردم خود میترسند. آنها همیشه مردم خود را کنترل میکنند. ما دیدهایم که آنها میخواهند خود را دمکراتیکتر نشان دهند».

او افزود: «بنابراین، ما تلاش برای ارائه انتخابات را میبینیم، چون آنها میخواهند طوری بهنظر برسند که حمایت مردم خود را دارند اما مردم باور نمیکنند. آنچه آنها انجام میدهند تقلب در انتخابات است. ما این را در ایران هم دیدهایم. همه را رد صلاحیت کردند این یک انتخابات آزاد نیست. این سلطنت قدرت مطلقه است. این باید تغییر کند.»
در این کنفرانس شخصیتهایی مانند مارک گینزبرگ، سفیر پیشین آمریکا در مراکش، جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا، لویی فری، رئیس پیشین اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی)، مایکل موکیزی، وزیر دادگستری اسبق آمریکا، رابرت جوزف، معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا، گیور هوفستاد، نخست وزیر سابق بلژیک، اندا کنی، نخست وزیر سابق ایرلند، رودی جولیانی، وکیل سابق دونالد ترامپ حضور داشتند.
آرایش جنگی و سرکوبگرانه جدید رژیم ایران
در همین رابطه مریم رجوی، یکی از چهره های برجسته «شورای ملی مقاومت» و عضو رهبری «سازمان مجاهدین خلق ایران»، طی سخنرانی خود در این اجلاس ضمن تشریح دلایل تاریخی رویکار آوردن ابراهیم رئیسی، گفت:«از نظر تاریخی حکومتی که پایههایش در دریای خون مجاهدین بنا شده، محصول خلص تاریخچه 42 ساله خود را در یک جلاد خونخوار ظاهر کرده است، و از نظر سیاسی، نقطه پایان توهمات مربوط به میانهروی رژیم و نقطه شکست سیاست مماشات دولتهای غرب با فاشیسم دینی است».

رجوی در بخشی از سخنان خود از سازمان ملل و جامعه بینالمللی خواست تا قتلعام 1988 (1367) را به عنوان نسلکشی و جنایت علیه بشریت بهرسمیت بشناسد. او از شورای امنیت سازمان ملل خواست که ترتیبات حسابرسی و محاکمه بینالمللی سردمداران رژیم ایران بهویژه خامنهای، رئیسی و اژهای را بهجرم ارتکاب نسلکشی و جنایت علیه بشریت فراهم کند
-
شورای ملی مقاومت ایران: انتخابات در ایران هرگز دموکراتیک، عادلانه و شفاف نبود
محمد محدثین: جامعه جهانی باید انتخابات غیرقانونی، غیر عادلانه وغیر آزاد را محکوم کند ايران -
«شورای ملی مقاومت»: چهارشنبه سوری را به خیزش تبدیل کنید
فرمانده پلیس تهران: تمام نیروهای پلیس در شب چهارشنبه در حالت آمادهباش هستند اخبار العربيه -
حمایت اکثریت کنگره آمریکا از شورای مقاومت ملی ایران
به گزارش فاکس نیوز، اکثریت اعضای کنگره آمریکا از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه طی مصوبه در جلسه آنلاین چهارشنبه 17 ژوئن، با اعلام پشتیبانی از ... اخبار العربيه -
برگزاری مراسم بزرگداشت چهلمین سال تشکیل شورای ملی مقاومت ایران
ایرانیان، حامیان سازمان مجاهدین خلق ایران، شورای ملی مقاومت ایران به همراه بسیاری از سیاستمداران مشهور از هر دو طرف اقیانوس اطلس روز شنبه 20 ژوئن در ... اخبار العربيه