احمدینژاد: بهجای شنود مردم امنیت سایتهای هستهای را تامین کنید
احمدینژاد سرقت اسناد اتمی از تورقوزآباد را تایید کرد
محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران با اشاره به خسارت 10 میلیارد دلاری انفجار اخیر در سایت نطنز، از «باند امنیتی» حاضر در نهادهای اطلاعاتی کشور خواست بهجای «شنود» مردم، به مراقبت از مراکز اتمی بپردازد.
محمود احمدینژاد: «خلاف قانون شنود میکنند مردم را.....شما باید دوربین را در #نطنز کار بگذاری که نیایند منفجر کنند بیش از ۱۰میلیارد دلار خسارت به ملت بزنند. باید بروی در #تورقوزآباد نصب کنی که نیایند اسناد قطعی کشور را ببرند.»#العربیه_فارسی pic.twitter.com/kYMj42qWJw
— العربیه فارسی (@AlArabiya_Fa) May 30, 2021
رئیس جمهوری سابق ایران که با ویژه برنامه «تقاطع» گفتوگو میکرد، با طرح این پرسش که «کجای قانون اساسی نوشته شده دستگاههای امنیتی باید مردم و فعالان سیاسی را کنترل کنند»، اظهار داشت: «نهادهای امنیتی بر خلاف قانون به شنود و تجسس ازمردم مشغول هستند.»
احمدینژاد تاکید کرد که حتی روبروی منزل شخصی او نیز دوربین نصب کردهاند و تاکید کرد که «باند امنیتی میکوشد از منظر دید شخصی تهدید را جابجا تعریف کند و فرصتها را تبدیل به تهدید نماید.»
10میلیارد دلار خسارت انفجار اخیر نطنز
او با اشاره به این که حادثه اخیر انفجار سایت اتمی بیش از «10 میلیارد دلار» به کشور آسیب زده است، گفت: «آقای باند امنیتی، آقای نهاد امنیتی، شما باید بروید دوربینها را در نطنز کار بگذارید که نیایند آنجا را منفجر کنند و بیش از 10 میلیارد دلار خسارت وارد کنند.»
سایت اتمی نطنز شنبه 22 فروردین تنها یک روز پس از راه اندازی «مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته» منفجر شد. مقامات مسئول ایرانی اعلام کردند این انفجار تنها به شبکه جانبی توزیع برق این سایت آسیب جزیی وارد کرده است.
تایید سرقت اسناد هستهای از تورقوزآباد
احمدینژاد همچنین با تایید سرقت اسناد سری برنامه اتمی ایران از «تورقوزآباد»، افزود: «دوربینها را باید در تورقوزآباد نصب کنید که نیایند اسناد قطعی کشور را ببرند.»
پیش از این مقامات امنیتی و نظامی ایران سرقت اسناد از تورقوزآباد را تبلیغات اسرائیلی دانسته و آن را تکذیب کرده بودند.
رونمایی احمدینژاد از «سازمان فضایی»
رئیس جمهوری پیشین ایران با نام بردن از سازمانی مخفی به نام «سازمان فضایی» خواستار نصب دوربین در آنجا شد تا «نیایند سقف را سوراخ کنند و اسناد کشور را بربایند.»
گفتنی است مصاحبه «ویژه برنامه تقاطع» با احمدینژاد یک هفته پیش از اعلام نتایج بررسی صلاحیتهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان ضبط شد.
اما سایت «بهار» وابسته به هواداران احمدینژاد گفته که به دنبال فشار برخی از نهادها به دستاندرکاران این برنامه، انتشار آن به تعویق افتاد و نهایتا این مجموعه رسانهای اعلام کرد که به دلیل فشارهای بیرونی از انتشار مصاحبه مذکور معذور است.
شورای نگهبان در 5 خرداد با اعلام نام تنها 7 نفر از 592 نامزد انتخابات ریاست جمهوری، اقدام به رد صلاحیت احمدینژاد کرد.
رئیس جمهوری سابق ایران نیز در واکنش به رد صلاحیت خود با تحریم انتخابات اعلام کرد: «نه این انتخابات را تایید میکنم و نه در آن شرکت میکنم.»
-
احمدینژاد در اعتراض به رد صلاحیتش انتخابات را تحریم کرد
«باید در برنامه تلویزیونی زنده با حضور خودم دلایل رد صلاحیتم را اعلام کنند» ايران -
احمدینژاد: به دنبال رابطه با آمریکا بودم نگذاشتند
احمدینژاد نظام تصمیمگیری در ایران را بحرانی توصیف کرد ايران -
احمدینژاد: با ایجاد حوادث امنیتی سعی در تشویش انتخابات دارند
هدف از ایجاد حادثه امنیتی رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخابات اعلام شده است ايران