4 کشته و تعدادی زخمی در انفجار جنوب تهران
انفجار بخشهایی از جنوب تهران را لرزاند
به گزارش منابع خبری داخل ایران، عصر روز یکشنبه 26 اردیبهشت 1400، انفجاری نسبتا بزرگ کوره ریختهگری یک شرکت تولید لولههای آلومینیوم واقع در شهرک آلومینیوم سازی بخش فشافویه شهرستان ری را به لرزه درآورد و آثار تخریبی بزرگی از خود به جا گذشت. در اثر این انفجار چهار نفر از کارگران کوره مذاب حسن آباد فشافویه جان باختند و تعدادی زخمی شدند.
وبگاه خبری «اعتماد آنلاین»، هم حال یکی از مجروحان را وخیم گزارش کرد.
مسؤولین محلی هنوز درباره علت انفجار توضیحی ارائه نکردند و بخشدار منطقه فقط اندک توضیحاتی درباره چگونگی انتقال آسیب دیدگان به مراکز درمانی و اقدامات لازم برای جلوگیری از گسترش حریق به دیگر نقاط منطقه ارائه کرد.
حسن آباد فشافویه از توابع شهرستان ری با 70 هزار نفر جمعیت در 30 کیلومتری جنوب شهرری و در مسیر جاده قدیم تهران - قم قرار دارد.
سال گذشته ایران شاهد آتشسوزیها و انفجارهای بزرگی در مراکز حساس اتمی و نیروگاه های تولید برق بود که برخی از آنها به اعمال خرابکارانه نیروهای خارجی نسبت داده شد.