بازداشت و انتقال یک فعال کارگری به زندان اوین
6 ماه حبس بهدلیل شرکت در تجمع خانواده متهمین پرونده اعتراضات هفت تپه
هیراد پیربداقی، فعال کارگری و عضو تحریریه نشریه کارگری «گام»، شنبه 25 اردیبهشت، بازداشت و جهت تحمل 6 ماه محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.
به گزارش خبرگزاری «هرانا» ارگان خبری فعالان حقوق بشر در ایران، این فعال کارگری زمانی که به همراه «عسل محمدی» و «سعید ملایری» برای بازپسگیری لوازم ضبط شدهاش در جریان بازداشت «تجمع روز جهانی کارگر» به پلیس امنیت گیشا مراجعه کرده بود، بازداشت شد. درباره وضعیت دو فعال کارگری دیگر هنوز گزارشی منتشر نشده است.
پیربداقی، پیشتر در تاریخ 12 مرداد 98، به همراه دو فعال کارگری دیگر در تجمع خانواده متهمین پرونده اعتراضات نیشکر هفت تپه مقابل ساختمان دادگاه انقلاب بازداشت و به بند 209 زندان اوین منتقل شده بود. این فعال کارگری پس از آزادی با تامین قرار وثیقه در تاریخ 3 اسفند 98، توسط شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به 6 ماه حبس تعزیری محکوم شد.
بر اساس گزارش این سازمان حقوق بشری، پیربداقی اردیبهشت سال گذشته طی احضاریهای جهت اجرای حکم شش ماه حبس تعزیری به شعبه یک اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب تهران فراخوانده شده بود.
بر اساس گزارشها، در جریان تجمع روز جهانی کارگر مقابل وزارت کار در تهران در روز شنبه 11 اردیبهشت، عسل محمدی، هیراد پیربداقی و سعید ملایری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از ضبط تلفنهای همراه و برخی لوازم شخصی ساعاتی بعد آزاد شده بودند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه
پس از واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه، به بخش خصوصی در سال 94 اعتراضات کارگران نیز آغاز شد. این شرکت طی سالهای گذشته شاهد اعتراضات کارگران در اعتراض به «وضعیت معیشتی» و «تاخیر در پرداخت حقوق ماهانه» آنها بوده است. نهایتا با تداوم اعتراضات کارگران، 18 اردیبهشت امسال خبرگزاریهای داخلی با انتشار گزارشهایی اعلام کردند که «پس از برگزاری جلسات رسیدگی دادگاه در زمستان سال 99»، مالکیت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه از بخش خصوصی خلع و به دولت واگذار شده است.
-
بازداشت شماری از اعضای عرفان حلقه در همدان
سرکوب اقلیتهای مذهبی و اتنیکی در ایران ادامه دارد ايران -
محمد نوریزاد در سالن ملاقات زندان اوین خودزنی کرد
محمد نوریزاد به دلیل امتناع مسؤولین زندان از انتقال او به بیمارستان برای جراحی قلب در سالن ملاقات زندان اوین خودزنی کرد.محمد حسین آقاسی وکیل محمد ... اخبار العربيه -
سپیده قلیان خود را به زندان اوین معرفی کرد
سپیده قلیان از متهمان پرونده شرکت نیشکر هفتتپه برای گذراندن 5 سال دوره محکومیت، خود را به زندان اوین معرفی کرد.سپیده قلیان تنها متهم این پرونده بود ... اخبار العربيه