کریمی قدوسی: نهاد ریاست جمهوری «محل نفوذ جاسوسان» است
ادامه نزاع داخلی در ایران درباره شکستهای امنیتی
جواد کریمیقدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران، با انتقاد شدید از نهاد ریاست جمهوری این کشور، آن را «محل نفوذ جاسوسان» دانست و خواهرزاده حسن روحانی را به «جاسوسی برای بریتانیا» متهم کرد.
قدوسی گفته که یکی از پروندههای مهم در نهاد ریاست جمهوری که هم اکنون در دادسرای رسانه در جریان است نفوذ « MI6 نهاد اطلاعات خارجی بریتانیا» از طریق اسماعیل سماوی، خواهرزاده رئیس جمهوری است.
او در این زمینه افزود: «این سرویس جاسوسی [MI6] مرتب به خواهرزاده روحانی زنگ میزد و خط و مشی و مواضع رئیس جمهور را به خواهرزادهاش دیکته میکرد.»
با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری در ایران و همزمان با مذاکرات هستهای وین که احتمال توافق جدیدی میان تهران و قدرتهای جهانی از آن میرود، جنگ قدرت میان مقامات و جناحهای درونی جمهوری اسلامی وارد فاز جدیدی شده است.
پس از انتشار فایل صوتی محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران و استعفای «حسامالدین آشنا»، مدیر مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و متهم کردن او به افشای فایل مذکور، حملات به دولت روحانی از سوی اصولگرایان همچنان ادامه دارد.
کریمی قدوسی روز شنبه در گفتوگو با وبگاه امنیتی «بولتن نیوز» با متهم کردن هر دو دولت روحانی به «جاسوسی» گفته، «باید به پروندههای سنگین نفوذ در دولت و نهاد ریاست جمهوری رسیدگی شود و مردم باید در جریان پروندههای جاسوسی از خواهرزاده روحانی تا معاونین و مشاورین وی از جمله حسامالدین آشنا قرار گیرد.»

«جاسوسان دفتر ریاست جمهوری»
این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران مورد دیگر نفوذ در دولت و نهاد ریاست جمهوری را فردی به نام «کاووس سیدامامی» از نزدیکان «حسامالدین آشنا» دانست و خاطرنشان کرد: «این فرد شایسته برجستهترین عوامل نفوذ موساد در بدنه دانشگاهی، اجرایی و مشاوره دولت بود و از طریق پروژههای محیط زیستی به دنبال کشف و شناسایی فعالیتهای موشکی و شهرکهای زیرزمینی موشکی ایران بود.»
کاووس سیدامامی شهروند ایرانی-کانادایی مدیر موسسه «حیات وحش پارسیان» در بهمن 96 چند روز پس از بازداشت از سوی اطلاعات سپاه، به اتهام «جاسوسی» فوت کرد و مقامات قضایی علت مرگ او را «خودکشی» در زندان عنوان کردند.
پس از بازداشت سیدامامی و همکارانش ادعا شد که او با استفاده از دوربینهای عکسبرداری از یوزپلنگ، اقدام به تصویربرداری از سایتهای موشکی سپاه کرده و اطلاعات این سایتها را در اختیار سازمانهای اطلاعاتی خارجی قرار داده است.

کریمیقدوسی معاونتهای رئیس جمهوری ایران را یکی از «درگاههای نفوذ» دانست و با اشاره به پرونده «عبدالرسول دری اصفهانی» که او هم به اتهام «جاسوسی» در زندان به سر میبرد، بیان داشت: «این فرد نیز توسط محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور به تیم مذاکره معرفی شد و با جاسوسی خود ضربات سنگینی به نظام وارد کرد.»
دری اصفهانی که تابعیتی دوگانه دارد و در دادگاه به 5 سال حبس قطعی محکوم شد، مشاور رئیس بانک مرکزی ایران بوده و از دست روحانی نشان ملی دریافت کرده بود.
پیشتر و در چارچوب نزاعهای جناحی برخی از اعضای تیم مذاکرات هستهای ایران در مذاکرات برجام به جاسوسی و نفوذ متهم و محکوم شدند. حسین موسویان و سیروس ناصری، از برجستهترین این افراد بوده که از بیم اتهام و حبس هماکنون در خارج از ایران زندگی میکنند.
هم زمان تلویزیون ایران دو سری از سریال امنیتی به نام «گاندو» تولید کرد و در جریان آن تیم مذاکرات هستهای را هم در جریان توافق برجام و هم در طی گفتوگوهای جاری کنونی در وین به جاسوسی و نفوذ متهم نمود.

فخریزاده با آمانو دیدار کرده بود
کریمی قدوسی همچنین با اشاره به نفوذ در مراکز هستهای عامل ترور فخریزاده را روحانی دانست و گفت: «اینجانب در توئیتی [پس از ترور فخریزاده] تاکید کردم که آقای روحانی به یوکیا آمانو، مدیرکل پیشین آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به مراکز هستهای و ملاقات حضوری با فخریزاده را داد.»

شکستهای امنیتی
قابل ذکر است که در سالهای اخیر تعدادی از اشخاص مرتبط با برنامه اتمی ایران ترور شده و سایتهای هستهای ایران نیز چندین بار مورد عملیاتهای تخریبی قرار گرفتهاند.
در آخرین مورد «مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته» در تاسیسات اتمی نطنز تنها یک روز پس از راهاندازی در 22 فروردین 1400 منفجر شد.
متعاقب آن محسن رضایی، فرمانده اسبق سپاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت از «آلودگی گسترده امنیتی» در ایران سخن گفت و خواستار «پاکسازی و سالمسازی امنیتی» از نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور شد.
محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران نیز پس از انفجار سایت اتمی نطنز نهادهای امنیتی را به بیکفایتی و حیف و میل سالیانه 50هزار میلیارد تومان متهم کرد و تاکید نمود که این نهادها تبدیل به عامل سرکوب مردم شدهاند.