منابع رسمی ایران روز یکشنبه 21 مارس از وقوع انفجار در یکی از میادین شهر سروان در استان سیستان و بلوچستان خبر دادند.
به گزارش خبر گزاری ایرنا به نقل از اطلاعیه روابط عمومی قرارگاه منطقهای قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق آورده که ساعت 9:30 دقیقه صبح اول فروردین ماه 1400 یک انفجار در یکی از میادین شهر سراوان اتفاق افتاد که به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن سه نفر منجر شد.
«کمپین فعالین بلوچ» گزارش داد، بر اثر انفجار بمب صوتی کار گذاشته شده بر یک موتورسیکلت در فلکه کوزه سراوان، چهار نفر از نیروهای بسیج کشته و زخمی شدند.
این گزارش میافزاید که انفجار این بمب در مسیر خودروی بسیج پاسگاه گروکان انجام شده است.
به نقل از کمپین فعالین بلوچ در این حادثه راننده خودروی بسیج به نام «محمدعبدین گروکانی» کشته شده است. همچنین سه نفر از همراهان او نیز زخمی شدهاند.
تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را به عهده نگرفته اما سپاه پاسداران عوامل «استکبار جهانی» را مسئول این انفجار دانست.
سراوان از توابع استان سیستان و بلوچستان در 343 کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز این استان واقع شده که اخیرا در واکنش به کشتن بیش از ده سوختبر بلوچ شاهد اعتراضات گسترده عمومی بوده است.