ایران؛ تمرین صخره‌نوردی زنان در کوه سفید ممنوع شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حمله چند فرد لباس شخصی به تمرین مردان و زنان صخره‌نورد در کنار هم در «کوه سفید» اصفهان طی روزهای اخیر خبرساز شد و اگرچه مسئولان وعده پیگیری برای شناسایی و دستگیری افراد حمله‌کننده را داده بودند اما نامه‌ای در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان تمرین زنان صخره‌نورد در این مکان را ممنوع کرده است.

طی روزهای اخیر ویدیویی از حمله برخی افراد لباس شخصی به جلسه تمرینی صخره‌نوردان مرد و زن در اصفهان در فضای مجازی منتشر شد که جنجال زیادی به پا کرد و واکنش برخی مسئولان مبنی بر شناسایی و تعقیب افراد حمله‌کننده را در پی داشت، اما به نظر می‌آید به جای انجام این امر، رئیس هیئت کوهنوردی اصفهان تمرین زنان در کوه سفید را ممنوع کرد. مکانی که درگیری میان صخره‌نوردان و لباس شخصی‌ها روی داده بود.

این در حالی است که مهدی نصر رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان پیش از این درباره درگیری روی داده گفته بود: «فردی که در فیلم مزاحم تمرین کوهنوردان شده است، شناسایی و پیگیر مسائل حقوقی این موضوع هستیم».

در ویدیوی منتشر شده از درگیری، فردی در حال بی‌احترامی و برخورد با جمعی از کوهنوردان بود که در یکی از دیواره های کوه سفید در نزدیکی شهر درچه اصفهان در حال تمرین بودند. سخنان فرد حمله‌کننده نشان می‌داد که او تمرین زن و مرد در کنار هم را غیراخلاقی و خلاف شئونات و عرف جامعه می‌دانست و خواستار توقف آن شده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم