نمایندگان طالبان با حضور در سفارت ایران در قطر کشته شدن فخریزاده را تسلیت گفتند
هیاتی متشکل از اعضای دفتر سیاسی گروه طالبان روز دوشنبه 30 نوامبر 2020 با حضور در محل سفارت ایران در دوحه، کشته شدن محسن فخری زاده چهره سرشناس برنامه هستهای ایران را تسلیت گفت.
براساس اعلام صفحه توئیتر سفارت در دوحه، این هیات از طالبان ضمن ابراز تسلیت به مناسبت کشته شدن فخری زاده، ورود حمید دهقانی سفیر جدید ایران در قطر را هم خوشامد گفت.
هیئتی از دفتر سیاسی طالبان با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوحه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ترور دانشمند شهید #فخری_زاده و ادای احترام به آن شهید عزیز، ورود جناب آقای @hamidehghani_ir به دوحه را به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران خیر مقدم گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت نمودند pic.twitter.com/6DXvgHO6Ky
— Embassy of I.R.Iran in Qatar (@IRANinQATAR) November 30, 2020
محسن فخری زاده دانشمند هسته ایران روز 27 نوامبر در منطقه آبسرد دماوند تهران ترور شد براساس منابع امنیتی ایران طرح ترور فخری زاده به این صورت اتفاق افتاد که ابتدا یک دستگاه خودرو نیسان در جاده اصلی منطقه آبسرد در حین عبور خودرو دانشمند هستهای ایران منفجر شد و سپس عامل بعدی اقدام به تیر اندازی رگباری کرده که در پی آن چند تن از محافظان فخریزاده و خود او در پی انفجار و اصابت تیر، پس از انتقال با بالگرد به بیمارستان جان خود را از دست داد.
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، اسرائیل را متهم کرد که در رابطه با ترور دانشمند هسته ایران در نزدیکی تهران به عنوان "مزدور" برای دولت آمریکا عمل می کند.