مجموع جان‌باختگان کرونا در ایران از مرز 37 هزار نفر گذشت

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که با جان باختن 424 بیمار مبتلا به کووید 19 طی 24 ساعت گذشته مجموع فوتی‌های این بیماری از مرز 37 هزار نفر گذشت و به 37409 نفر رسید.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایرنا، جمعه 6 نوامبر 2020 سیما سادات لاری از جان باختن 424 بیمار مبتلا به کووید 19 طی 24 ساعت گذشته خبر داد و مجموع فوتی‌های این بیماری را 37409 نفر عنوان کرد.

Advertisement

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت ایران، از دیروز تا امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 8864 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در این کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان این بیماری به 663800 نفر رسید.

سادات لاری در ادامه اظهار کرد: «بر اساس گزارش‌ها تاکنون 509952 بیمار کووید 19 در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند و 5495 بیمار نیز در وضعیت شدید و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند».

به گفته او تاکنون 5147249 آزمایش تشخیص کووید 19 در ایران انجام شده است.

لاری از ادامه وضعیت قرمز در استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان خبر داد و افزود: «همچنین استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند».

بیشترین بازدید موضوعات مهم