وزیر بهداشت ایران: نگرانم به سیاه‌چاله کرونا بیفتیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

سعید نمکی وزیر بهداشت ایران سه‌شنبه 20 اکتبر در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا و با اشاره با افزایش ارقام مبتلایان و فوتی‌های تاشی از کووید19 در این کشور گفت، ‌نگرانم به سیاه‌چاله‌ کرونا بیفتیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نمکی گفت: «کرونا از پیچیده‌ترین موجوداتی است که دیده‌ام، ‌یکی از اضطراب‌های من این است که خدای‌ناکرده به سیاه‌چاله‌ای بیفتیم که خروج از آن بسیار دشوار است. ‌هرشب گزارش‌ها در خصوص وضعیت کرونا را می‌خوانم استرس می‌گیرم که نکند در سیاه‌چاله‌ای بیفتیم که نتوانیم از آن خارج شویم.»

Advertisement

وی افزود: «‌این موجود با تمام موجوداتی که تا به امروز مطالعه کردم متفاوت است.»

وزیر بهداشت ایران گفت: «برخی افراد نباید اقدامات وزارت بهداشت را با کوتاهی خود مورد سؤال قرار داده است و خون شهدای سلامت را پایمال کنند.»

در همین حال، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری اعلام کرد که اگر وضع به همین منوال پیش برود و کاری برای کنترل شیوع ویروس کرونا انجام نشود، تعداد قربانیان طی یک روز به 600 نفر می‌رسد.

پیام طبرسی در یک برنامه در تلویزیون ایران گفت که در شهریورماه با توجه به رفتارهای اجتماعی و جامعه آماری پیش‌بینی کرده بودند که تعداد فوت‌شدگان در هر 24 ساعت به حدود 300 نفر برسد. به گفته او حالا هم اگر کاری صورت نگیرد این آمار دو برابر می‌شود.

به گفته او، اگر وضع به همین منوال پیش برود و کاری برای کنترل شیوع ویروس کرونا صورت نگیرد، تعداد قربانیان در 24 ساعت به 600 نفر هم می‌رسد.

او تاکید کرد که اگر بیماری همینطوری کنترل نشود و کسی کاری نکند و امور به حال خودش سپرده شود که شاید یکی خودش رعایت کند یا نکند، می‌شود این.

گفتنی است، آمار جان‌باختگان بیماری کووید 19 در ایران روز گذشته بار دیگر رکورد شکست و به 337 نفر طی یک روز رسید. بر اساس اعلام وزارت بهداشت ایران، مجموع فوتی‌های این بیماری به 30712 نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت ایران همچنین از شناسایی 4251 بیمار جدید کووید 19 از دیروز تا امروز بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی خبر داد و مجموع مبتلایان این بیماری را 534631 نفر عنوان کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم