اعتراف به تجاوز کیوان امام‌وردی به بیش از 300 دختر طی 10 سال

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

رئیس پلیس تهران اعلام کرد که کیوان امام‌وردی به تجاوز به بیش از 300 دختر طی 10 سال اعتراف کرده و ‏ماموران پلیس از مخفیگاه او «فیلم‌های سیاهی» از تجاوز به 46 دختر کشف کرده‌اند.

کیوان امام‌وردی که چندی پیش توسط برخی از دختران در توئیتر به تجاوز متهم شده بود، توسط پلیس بازداشت شد پس از فراخوان پلیس برای دعوت از دخترانی که مورد تعرض قرار گرفته بودند فرمانده انتظامی تهران اعلام کرد که 30 دختر به پلیس مراجعه کرده و علیه این متهم به جرم تجاوز شکایت کردند.

Advertisement

روزنامه همشهری امروز سه‌شنبه 13 اکتبر 2020 گزارش داد که حسین رحیمی در جمع نمایندگان مجلس اعلام کرده که این متهم به تجاوز به بیش از 300 دختر طی 10 سال اعتراف کرده و ‏ماموران پلیس از مخفیگاه او «فیلم‌های سیاهی» از تجاوز به 46 دختر کشف کرده‌اند.

به گفته او از بین شاکیان متهم که حدود 30 نفر هستند، 10 نفر در مواجهه‌ حضوری با متهم او را شناسایی کرده و بقیه شاکیان نیز به صورت تلفنی با دادسرا تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کرده‌اند.

رحیمی تصریح کرد که شاکیان این پرونده دختران جوان ‏اهل تهران و برخی از شهرستان‌ها هستند و حتی برخی از آنها از خارج از کشور با دادسرا تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، قرار است به زودی بازپرس پرونده قرار جلب به دادرسی(کیفرخواست) برای متهم به اتهام «افساد فی‌الارض» صادر کند و پس از صدور این قرار، پرونده وی برای شروع محاکمه به ‏دادگاه انقلاب فرستاده شود.

در گزارش‌های اولیه در این باره افشا شد که کیوان امام‌وردی پس از کشاندن دختران به خانه‌اش و خوراندن نوشیدنی مسموم، به آنها تجاوز می‌کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم