جهش آمار فوتیهای کووید19 در ایران؛ 272 بیمار طی یک روز جان باختند
سخنگوی وزارت بهداشت ایران از جان باختن 272 بیمار مبتلا به کووید 19 طی یک روز خبر داد و مجموع فوتیهای این بیماری را 28816 نفر عنوان کرد.
شمار قربانیان و مبتلایان کووید 19 در ایران، جهش زیادی پیدا کرده است. بر اساس گزارش خبرگزاری ایرنا، دوشنبه 12 اکتبر 2020 سیما سادات لاری از شناسایی 4206 بیمار جدید کووید 19 از دیروز تا امروز بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، خبر داد و مجموع مبتلایان این بیماری را 504281 نفر عنوان کرد.
به گفته او با جان باختن 272 بیمار مبتلا به کووید 19 طی 24 ساعت گذشته، مجموع جانباختگان این بیماری به 28816 نفر رسید.
سادات لاری در ادامه اظهار کرد: «بر اساس گزارشها تاکنون 409121 بیمار کووید 19 در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند و 4533 نفر نیز در وضعیت شدید این بیماری و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند».
به گفته او تاکنون 4340831 آزمایش تشخیص کووید 19 در ایران انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ایران در ادامه اعلام کرد که استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز و استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار هستند.