علیرضا رزمحسینی توانست رای لازم را از مجلس کسب کند و وزیر صنعت، معدن و تجارت شود.
بر اساس گزارش خبرگزاری تسنیم، سهشنبه 29 سپتامبر 2020 پس از ارائه نظرات موافق و مخالف نمایندگان مجلس در رابطه با وزیر پیشنهادی روحانی، علیرضا رزمحسینی با 175 رای موافق و 80 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 264 رای ماخوذه، وزیر صمت شد.
رزمحسینی طی سالهای جنگ ایران و عراق به عنوان عضو سپاه پاسدارادر عملیاتهای امام مهدی در سال 1359 جبهه سوسنگرد و عملیات ثامن الائمه، بیتالمقدس، فتحالمبین، رمضان، بدر و خیبر حضور داشتهاست. وی از بنیانگذاران مهندسی مخابرات عملیات جنگ در جبهههای جنوب بود.
وی قائممقام قاسم سلیمانی فرمانده لشکر 41 ثارالله کرمان و جانشین عملیات قرارگاه خاتمالانبیا در دوران جنگ بود و در عملیات خیبر «جانباز» شد و نشان فتح از سوی علی خامنهای، رهبر ایران دریافت کرد. رزمحسینی پس از جنگ، اقدام به پایهگذاری «بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس» کرد.
رزم حسینی، استاندار خراسان رضوی در دولت دوازدهم و پیش از آن استاندار کرمان در دولت یازدهم بود که در سال ابتدایی دولت دوازدهم استعفا داده بود.
رزمحسینی در گفتوگو با ماهنامه عصرانه اعلام کرد «به دعوت قاسمی سلیمانی فعالیت اقتصادی خارج از ایران را رها کردم و قرار شده برای استانداری کرمان از کانادا به ایران برگردم».
پیش از این، در گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس، از افراد دارای تابعیت مضاعف نام علیرضا رزم حسینی به عنوان فرد مشکوک به داشتن تابعیت مضاعف مطرح شده بود اما مجتبی ذوالنوری یکی از اعضای گروه تحقیق و تفحص از دوتابعیتیها در مجلس دهم هنگام معرفی رزم حسینی به عنوان وزیر صمت دوتابعیتی او را تکذیب کرد.
رئیسجمهوری ایران سهشنبه یک هفته پیش در نامهای، علیرضا رزمحسینی را به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس معرفی کرد، اما امروز در مجلس حاضر نشد و این امر مورد انتقاد برخی از نمایندگان قرار گرفت. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس ایران عدم حضور روحانی را به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی دانست.
پیش از این رضا رحمانی وزیر «صمت» بود که از سوی روحانی برکنار شد و پس از چند ماه مدرس خیابانی از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر به مجلس معرفی شد که از مجلس رأی اعتماد نگرفت.