عبدالله ناصری، مدیرعامل سابق ایرنا در نامهای به ابراهیم رئيسی، رئیس قوه قضائیه اعدام نوید افکاری را «از جنس اعدامهای مرداد 1367 و مشابه قتلهای زنجیرهای» توصیف کرد.
در این نامه که در سایت های اپوزسیون ایرانی انعکاس یافته، با اشاره به بازتاب جهانی اعدام افکاری، کشتیگیر ایرانی از رئيسی خواسته شده «به عنوان مجری این ظلم با صدور بیانیه، صادقانه و رسما از خانواده نوید و ملت ایران عذرخواهی» کند و «شخصا تعقیب شفاف قضایی آمران و عاملان آن را بر عهده» بگیرد.
در نامه ناصری با اشاره به آنچه که «زوایای دروغ و مبهم پرونده» خوانده شده، آمده است: «قصاص تعجیلی او که من اعدامش میخوانم که جنابعالی از دستاندرکاراناش بودید دوباره پس از 32 سال نقطه عطف کردار حقوقی حکومت ایران شد».
گفتنی بسیاری از محافل حقوق بشری و مراکز جهانی ورزشی از جمله کمیته جهانیالمپیک در کنار بسیاری از مقامات رسمی کشورها، اعدام افکاری از سوی دستگاه قضایی ایران برغم فرخوان های متعدد برای لغو این حکم را «شوکه آور» توصیف کردند.