سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: عوامل خرابکاری در حادثه نطنز شناسایی شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران بدون ارائه ارائه توضیح و جزئیات، از شناسایی عوامل خرابکاری حادثه نطنز توسط دستگاه‌های امنیتی خبر داد.

پس از گذشت حدود دو ماه از حادثه انفجار در یکی از مهمترین سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم ایران، سخنگوی سازمان انرژی این کشور ضمن «خرابکارانه» نامیدن این حادثه، ادعا کرد که عوامل آن شناسایی شده است. بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یکشنبه 6 سپتامبر 2020، بهروز کمالوندی از شناسایی عوامل خرابکاری در حادثه نطنز توسط دستگاه‌های امنیتی خبر داد.

Advertisement

به گفته او، این حادثه جنبه «خرابکاری» دارد و سازمان‌های امنیتی ایران باید دقیق موضوع را بررسی کنند.

کمالوندی مدعی شد: «قرار بر این بود که این سازمان‌ها نسبت به حادثه نطنز اظهارنظر کنند، تحقیقات آنها ادامه دارد و تا جایی که اطلاع داریم، عوامل را کشف کرده‌اند، دلایل را می‌دانند و اشراف کامل به این موضوع دارند».

او با بیان اینکه جزئیات دقیق را نمی‌داند گفت: «تا اندازه‌ای به ما گفته‌اند، چون موضوع در دست پیگیری و بررسی است نمی‌توانیم بیشتر در رابطه با آن صحبت کنیم».

پس از آنکه در 12 ژوئیه یکی از ساختمان‌های تأسیسات هسته‌ای نطنز دچار انفجار و آتش‌سوزی شد، سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد که این حادثه «خسارات قابل توجهی» به بار آورده که روند نصب تجهیزات گریز از مرکز در این سایت را در «میان مدت» با تأخیر روبرو می‌کند.

نیویورک تایمز درباره این حادثه گزارش داد که اسرائیل این حمله را مهندسی کرده‌ است. این رسانه اما هشدار داد که چنین اقدامی می‌تواند تنش‌ها میان ایران و ایالات متحده را وارد مرحله خطرناکی بکند.

فرضیه ابتدایی درباره انفجار در تاسیسات نطنز بر این بود که مواد منفجره در نزدیکی خط لوله گاز کار گذاشته بود، اما برخی کارشناسان نیز احتمال دادند که انفجار در نتیجه یک حمله سایبری رخ داده‌ است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم