خبر انفجار در غرب تهران در فضای مجازی منتشر شد؛ برخی مسئولان تهرانی تکذیب کردند
خبر انفجار در غرب تهران که توسط کاربران در فضای مجازی منتشر شده بود توسط فرماندار قدس تکذیب شد و معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران نیز بدون تایید یا تکذیب صریح وقوع این انفجار ادعا کرد که هیچ مشکل امنیتی در این منطقه وجود ندارد و وضعیت در این مناطق کاملا عادی است.
خبر وقوع انفجار در غرب تهران توسط کاربران در فضای مجازی، بامداد امروز منتشر شد. برخی خبرگزاریها از جمله مهر و صداوسیما نیز به نقل از کاربران شبکههای اجتماعی از وقوع این انفجار خبر دادند.
این در حالی است که امروز جمعه 10 ژوئیه 2020، لیلا واثقی فرماندار قدس در گفتوگو با خبرگزاری فارس تاکید کرد که هیچ انفجاری در شهرقدس و حتی گرمدره اتفاق نیفتاده و قطعی برق مربوط به روبروی بیمارستان 12 بهمن در ساعت 22 شب گذشته به مدت پنج دقیقه بوده است.
او مدعی شد که هیچ یک از نهادهای امنیتی صدای انفجار را در قدس و گرمدره تایید نمیکنند و خبرهای منتشر شده شایعه بوده است.
خبرگزاری فارس در ادامه ادعا کرد که مشاهدات میدانی دو خبرنگار فارس در شهرقدس هیچ صدای انفجاری را تایید نمیکند و مردم شب آرامی را در غرب تهران سپری کردند.
از سوی دیگر، با توجه به انتشار اخباری درباره وقوع انفجار در تیپ حدید قرارگاه موشکی و پادگان غدیر زیرمجموعه هوافضای سپاه در حومه کرج در فضای مجازی، معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران بدون تایید یا تکذیب صریح وقوع انفجار در غرب استان تهران گفت: «هیچ مشکل امنیتی در این منطقه وجود نداشته است».
حمیدرضا گودرزی بدون اشاره به اخبار منتشر شده در فضای مجازی درباره اعزام آمبولانس به پادگان غدیر اظهار کرد: «وضعیت در این مناطق کاملا عادی است».
او درباره علت قطعی برق در این منطقه توضیح داد که یکی از ترانسها از مدار خارج شده و باعث قطعی برق شده بود که بعد از نیم ساعت مشکل برطرف و برق مجددا وصل میشود.
خبر وقوع انفجار یا آتشسوزی در مراکز حساس ایران طی روزهای اخیر افزایش یافته و تاکنون درباره علت آنها اطلاعرسانی دقیقی نشده است.
انفجار پارچین در شرق تهران که 25 ژوئن روی داد با صدای مهیب و نور نارنجیرنگ همراه بود که از نقاط مختلف تهران دیده شد.
سخنگوی وزارت دفاع ایران، علت وقوع این حادثه را انفجار یک مخزن گاز در منطقه عمومی پارچین اعلام کرد.
آسوشیتد پرس بر اساس تصاویر ماهوارهای اعلام کرد انفجاری که شامگاه جمعه صدای آن در تهران شنیده شد، مربوط به منطقهای کوهستانی در شرق این شهر است که به عقیده کارشناسان مجموعهای از تونلهای زیرزمینی و مراکز تولید موشک در آنجا قرار دارد.
حادثه انفجار در تاسیسات هستهای نطنز در شمال استان اصفهان نیز 2 ژوئیه رخ داد. این مکان یکی از مهمترین سایتهای غنیسازی اورانیوم در ایران به حساب میآید.
ایران بلافاصله پس از وقوع انفجار و آتشسوزی در سایت غنیسازی اورانیوم نطنز این خبر را به رسانهها اعلام کرد اما آن را کماهمیت جلوه داد و تاکید کرد که این حادثه به دور از هرگونه تلفات جانی و خطر ناشی از نشت آلودگی بوده است.
بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در این باره گفت: «یکی از سولههای در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شده است».
اما برخی گمانهزنیها درباره احتمال حمله اسرائیل و یا انجام حملات سایبری یا خرابکارانه از سوی برخی معترضان داخلی به سیاستهای جمهوری اسلامی ایران مطرح شد که تاکنون به اثبات نرسیده است.
شنبه 4 ژوئیه نیز آتشسوزی در نیروگاه زرگان اهواز روی داد که این خبر توسط رئیس سازمان آتشنشانی اهواز تایید شد.
بر اساس گزارش خبرگزاری ایلنا، او درباره این حادثه گفت: «یکی از ترانسهای نیروگاه شهید مدحج زرگان در اهواز به دلیل افزایش دما دچار انفجار و آتشسوزی شد».
این مقام مسئول از میزان و مساحت آتشسوزی در این حادثه ابراز بیاطلاعی کرد.
بامداد روز سهشنبه 7 ژوئیه 2020 نیز صدای انفجار مهیبی در باقرشهر کهریزک تهران شنیده شد. بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امین بابایی بخشدار کهریزک علت این حادثه را سهلانگاری در پر کردن کپسولهای اکسیژن در یک کارگاه صنعتی عنوان کرد.
بخشدار کهریزک در این باره گفت: «در پی این حادثه دو نفر جان باختند و چند نفر هم مجروح شدند».