جنجال مدرک جعلی یک نماینده مجلس یازدهم در ایران

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

نماینده مردم تفرش، فراهان و آشتیان، در استان مرکزی، با مدرک جعلی به مجلس یازدهم راه یافته که تایید صلاحیت این نامزد را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

انتشار اخباری درباره جعلی بودن مدرک نماینده حوزه انتخابیه مردم شهرستان‌های آشتیان، تفرش و فراهان در یازدهمین دوره مجلس، از دیروز در فضای مجازی، جنجال به پا کرد. سینا کمالخانی، با گرایش مستقل توانسته بود در انتخابات اسفندماه به مجلس راه یابد.

Advertisement

بر اساس گزارش خبرگزاری فارس، شنبه 6 اردیبهشت 1399 (25 آوریل 2020)، معاون سیاسی اجتماعی استانداری مرکزی، درباره اخبار منتشر شده مربوط به جعلی بودن مدارک تحصیلی این نماینده، اعلام کرد که شورای نگهبان به «نقصی در پرونده منتخب مردم شهرستان‌های آشتیان، فراهان و تفرش در یازدهمین دوره مجلس» پی برده است و منتظر بررسی و نظر نهایی این شورا و وزارت کشور نسبت به پرونده این منتخب مردم هستند.

انتخابات مجلس یازدهم در استان مرکزی در یک‌هزار و 17 شعبه اخذ رای، برگزار شد.

144 نامزد انتخاباتی در رقابت‌های مجلس یازدهم استان مرکزی حضور داشتند. استان مرکزی هفت کرسی نمایندگی در مجلس دارد که دو کرسی متعلق به حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب و پنج حوزه دیگر هر کدام، یک نماینده در بهارستان دارند.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی نیز در این باره اعلام کرد که اگر نهادهای گفته شده جعلی بودن مدرک این نماینده را اثبات کنند در حوزه انتخابیه این نماینده، بار دیگر رای‌گیری می‌شود که زمان آن «پایان شهریور» خواهد بود.

امیدرضا مبارک‌آبادی، رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان مرکزی نیز از فکس شدن یک نامه از سوی امور دانش آموختگان وزارت علوم به فرمانداری تفرش خبر داد که محتوای آن درباره جعلی بودن مدرک منتخب مردم شهرستان‌های آشتیان، تفرش و فراهان در یازدهمین دوره مجلس، بود.

از سوی دیگر، این نماینده، جعلی بودن مدرک خود را رد کرد.

بر اساس گزارش خبرآنلاین، او در این باره گفت: « جعلی بودن مدرک تحصیلی من صحت ندارد. هیات نظارت استان ابهاماتی را وارد کرده ولی معاون سیاسی استان در گفتگویی این موضوع را رد کرده است».

او افزود: «مشکلی به مدرک تحصیلی من وارد نیست، حتی خودم هم نمی‌دانم علت این ابهام چیست. در حال نامه‌نگاری با شورای نگهبان هستم ولی تا جایی که مطلعم شوای نگهبان هم این ادعا را تایید نکرده است».

گفتنی است، اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات ایران، همزمان با برگزاری انتخابات در دوم اسفندماه، مدارک تحصیلی لازم برای ثبت‌نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس ایران را حداقل کارشناسی ارشد و یا معادل آن اعلام کرده بود این در حالی است که برخی نمایندگان در مجلس دهم دارای مدرک تحصیلی کمتر از کارشناسی ارشد مانند دیپلم و فوق‌دیپلم بودند اما به دلیل سابقه نمایندگی مجلس و یا سابقه ایثارگری، از لزوم ارائه مدرک تحصیلی عالی از سوی آنها، چشم‌پوشی شده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم