ابتلای حسین محمدی عضو کلیدی دفتر خامنه‌ای به ویروس کرونا

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حسین محمدی معاون بررسی و از اعضای کلیدی دفتر آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر ایران به ویروس کرونا مبتلا شده است.

«سحام نیوز» نزدیک به مهدی کروبی سه‌شنبه 10 مارس خبر داد، یکی از ریه‌های حسین محمدی کاملا درگیر عفونت شده و او در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری است.

Advertisement

براساس این گزارش، حسین محمدی، عضو دفتر رهبر ایران، حال مساعدی ندارد.

این در حالی است که مراسم سخنرانی سالانه «علی‌ خامنه‌ای» به مناسبت آغاز سال نو خورشیدی؛ به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران لغو شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی علی خامنه‌ای، روز دوشنبه 9 مارس 2020 اعلام کرد: «مراسم سخنرانی وی که همه ساله در روز اول سال نو در حرم حضرت رضا در مشهد برگزار می‌شد، امسال به دلیل ویروس کرونا برگزار نخواهد شد.»

مراسم مذکور به علت «شیوع ویروس کرونا و توصیه‌های اکید مسئولان و متخصصان امور بهداشتی و درمانی مبنی بر پرهیز از برگزاری تجمعات و خودداری از سفر با هدف جلوگیری از گسترش بیماری»، برگزار نمی‌شود.

گفتنی است کیانوش جهانپور رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت روز گذشته (9 مارس) از شناسایی 595 مورد جدید ابتلا به کرونا و مرگ 237 نفر و همچنین ابتلای 7161 نفر دیگر خبر داد.

این آمار درحالی منتشر می‌شود که بنابر افشاگری حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و محمدحسین قربانی، نماینده وزیر بهداشت ایران در استان گیلان، تنها در دو استان خراسان رضوی و گیلان بیش از 289 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم