برخی رسانههای ایران از مرگ محمدعلی رمضانی که به عنوان نماینده مردم آستانه اشرفیه به مجلس یازدهم راه یافته بود، بر اثر ابتلا به کرونا خبر دادند اما مدیر رسانه این نماینده، فوت رمضانی را در اثر آنفلوآنزا، عفونت ریه و کاهش ضریب هوشیاری دانست و اعلام کرد که تست کرونای او منفی بوده است.
براساس گزارش پایگاه خبری رکنا، شنبه 29 فوریه 2020، محمدعلی رمضانی دستک، نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر قبل از ورود به مجلس یازدهم در اثر ابتلا به کروناویروس درگذشت.
این در حالی است که مدیر رسانه رمضانی، به خبرگزاری ایرنا اعلام کرد که تست کرونای محمدعلی رمضانی دستک منفی بوده و او در اثر کاهش ضریب هوشیاری فوت شده است.
شهریار علیپور، با بیان اینکه رمضانی در هفته اخیر دچار آنفلوآنزا و سرماخوردگی شدید شده بود، «انتخابات، درگیریهای کاری و عدم مراعات» را باعث عفونت ریه این نماینده اعلام کرد.
او از بهبود نسبی وضعیت ریوی رمضانی پس از بستری شدن در بیمارستان خبر داد و گفت: «اما به دلیل ضریب هوشیاری پایین متاسفانه درگذشت».
علیپور درباره ارتباط مرگ این نماینده با بیماری کرونا، گفت: «نتیجه تست کرونای وی سه روز پیش منفی اعلام شده بود».
رمضانی دستک با 13948 رای، به عنوان نماینده آستانه اشرفیه در یازدهمین دوره انتخابات مجلس ایران انتخاب شده بود.
فرمانداری شهرستان آستانهاشرفیه و مدیرکلی تعاون استان گیلان، مدیرکل حوزه استاندار گیلان، رییس سازمان بسیج دانشجویی گیلان، معاون هماهنگ کننده سپاه خوزستان از جمله سوابق کاری رمضانی دستک بود.
ابتلای مقامات سیاسی ایران به کرونا، از خبرهای جنجالی طی روزهای اخیر بود. اظهارنظر کاربران ایرانی در فضای مجازی، نشان میدهد آنها ابتلای برخی مسئولان به کرونا را باور ندارند و آن را ترفندی میدانند که مقامات برای کم خطر جلوه دادن این بیماری، استفاده میکنند.
ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت ایران، اولین مسئولی بود که با انتشار ویدیویی در فضای مجازی اعلام کرد تست کرونای او مثبت بود. پیشتر محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس فعلی نیز با انتشار توئیتی گفت که به کرونا مبتلا شده است.
پیش از این، هادی خسروشاهی، سفیر پیشین ایران در واتیکان نیز بر اثر ابتلا به کرونا در سن 81 سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری جان خود را از دست داد.
همزمان با گزارش ابتلای معاون وزارت بهداشت دولت ایران به کرونا، سایت خبری امتداد گزارش داد که یکی از اعضای دفتر آیتالله موسی شبیری زنجانی، از مراجع تقلید شیعه در قم به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده و به همین دلیل دیگر اعضای دفتر او همراه با خود مرجع تقلید در "قرنطینه" قرار گرفتهاند.
مرتضی رحمانزاده، شهردار منطقه 13 تهران هم از اولین مسئولانی بود که تست کرونای او مثبت اعلام شد.
همچنین رسانهها، از ابتلای محمدرضا قدیری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به کرونا خبر دادند. او نخستین کسی بود که ابتلا به کرونا را در این شهر تایید کرد.
تست کرونای معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری نیز «مثبت» اعلام شد. مجتبی ذوالنور، نماینده قم و رئیس کمیسیون امنیت مجلس نیز در پستی در اینستاگرام تایید کرد به ویروس کرونا مبتلا شده است.
فرزند غلامعلی حدادعادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، نیز با ارسال توئیتی، از ابتلای خود به بیماری کرونا خبر داد و نوشت: «من هم کرونایی شدم، رفته بودم قم به مدرسه سر بزنم که مبتلا شدم و الان قرنطینه خانگی ام. از همه دانشآموزان و فارغالتحصیلان مدرسه بابت پیامهای محبتآمیزشان تشکر میکنم. سعی میکنم تجربه این چند روز را برایتان بنویسم».
براساس آخرین آمار اعلام شده توسط وزارت بهداشت ایران در روز گذشته، تا کنون 388 نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و 34 نفر از این مبتلایان جان باختهاند.
این در حالی است که روز گذشته بی بی سی فارسی طی گزارشی اعلام کرد که تا شامگاه پنجشنبه 8 اسفند 1398، در مجموع دست کم 210 نفر در شهرهای مختلف ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشتهاند.
پیشتر سازمان بهداشت جهانی گفته بود که موارد ابتلا به ویروس جدید کرونا در ایران احتمالا بالاتر از آمار موجود است چون این ویروس هنگام ورود به این کشور شناسایی نشده بود.
مایک رایان از مقامهای سازمان بهداشت جهانی روز پنجشنبه در کنفرانسی خبری در مقر این سازمان در ژنو سوئیس در مورد ایران گفت: «این بیماری بدون آنکه دیده و تشخیص داده شود وارد ایران شد، به همین دلیل ابعاد آلودگی ممکن است وسیع تر آن باشد که احتمالا شاهد هستیم».