ایران... دریافت مبالغ میلیونی برای آزمایش کرونا

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

اخباری درباره آزمایشگاه‌های ایران منتشر شده که حاکی از دریافت مبالغ میلیونی برای آزمایش ویروس کرونا از شهروندان است.

پس از آنکه کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت ایران نتایج مثبت آزمایش اولیه به عمل آمده از دو نمونه‌ ارسالی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در قم و مرگ آنها در اثر این بیماری را تایید کرد، همچنین پس تایید ابتلای چند بیمار در شهرهای دیگر، برخی مراکز آزمایشگاهی در ایران اقدام به اخذ هزینه‌های هنگفت از مردم برای انجام آزمایش کرونا کرده‌اند.

Advertisement

طبق اخبار منتشر شده در قم و چند شهرستان‌، برخی آزمایشگاه‌ها با دریافت مبالغ بالای یک میلیون تومان در حال گرفتن آزمایش کرونا از مردم هستند، در حالی که تنها چند آزمایشگاه در کل ایران امکانات لازم برای انجام این تست را دارند.

پس از مرگ دو فرد مبتلا به ویروس کرونا در قم، کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، روز گذشته تایید کرد که دو مورد ابتلا به کرونا در قم و یک مورد در اراک تایید شده که فرد بیمار در اراک پزشک بوده است.

مسئولان وزارت بهداشت ایران درباره آمار کرونا آمارهای ضد و نقیضی ارائه می‌دهند، با اینکه بعد از مرگ دو بیمار در قم اعلام شد سه بیمار هم در قم و اراک هستند، یک گزارش دیگر می‌گوید که پنج مورد مشکوک ابتلا به کرونا از قم نیز به تهران منتقل شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در مازندران اعلام کرد که دو فرد مشکوک به ویروس کرونا در شهرستان بابل شناسایی شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم