کیمیا علیزاده با تایید مهاجرتش به اروپا: من یکی از میلیونها زن سرکوب شده در ایرانم
کیمیا علیزاده، تکواندوکار تیم ملی زنان ایران با تایید خبر مهاجرتش به اروپا و عدم بازگشتش به ایران، در پستی اینستاگرامی، از سیاستهای مقامات و فدراسیون این رشته ورزشی در برخورد با زنان انتقاد کرد و نوشت که «یکی از میلیونها زن سرکوب شده در ایران» است.
علیزاده، طی پستی افشاگرانه در صفحه شخصی اینستاگرامش اعلام کرد که میخواهد آزادانه هویت سانسورشده اش را معرفی کند.
او که با «سلام و تسلیت» به مردم ایران، مطلبش را آغاز کرده، خود را یکی از «میلیونها زن سرکوب شده در ایران» معرفی کرد، اولین زن مدال آور المپیک در ایران، در ادامه با بیان اینکه «من کیمیا علیزاده، نه تاریخسازم، نه قهرمانم، نه پرچمدار کاروان ایران»، اعلام کرد که «سالهاست هر طور خواستند بازی ام دادند. هر کجا خواستند بردند. هر چه گفتند پوشیدم. هر جملهای دستور دادند تکرار کردم. هر زمان صلاح دیدند، مصادره ام کردند. مدالهایم را پای حجاب اجباری گذاشتند و به مدیریت و درایت خودشان نسبت دادند. من برایشان مهم نبودم. هیچکداممان برایشان مهم نیستیم، ما ابزاریم».
او همچنین با انتقاد از سیاستهای سانسور در صداوسیما، درباره این رسانه گفت: «در برنامه زنده تلوزیون، سوالهایی پرسیدند که دقیقا به خاطر همان سوال دعوتم کرده بودند».
آقای ساعی! نمی خواهم مثل شما مردسالار و زن ستیز باشم
او در بخش دیگری از نوشتهاش با نام بردن از «هادی ساعی»، قهرمان جهان و المپیک در تیم تکواندو مردان ایران که درباره مهاجرت علیزاده از ایران، گفته بود «به اندازهای به کشورمان پایبند و روی آن حساس بودیم که حتی خجالت میکشیدیم و میترسیدیم این مسائل را علنی و مطرح کنیم، ولی الان وضعیت به صورتی است که مهاجرت برای برخی ورزشکاران تبدیل به زیادهخواهی شده است».
در پاسخ به او نوشت: «حالا که نیستم می گویند تن به ذلت داده ام. آقای ساعی! من آمدم تا مثل شما نباشم و در مسیری که شما پیش رفتید قدم برندارم. من در صورت تقلید بخشی از رفتارهای شما، بیش از شما می توانستم به ثروت و قدرت برسم. من به اینها پشت کردم. من یک انسانم و می خواهم بر مدار انسانیت باقی بمانم. در ذهن های مردسالار و زن ستیزتان، همیشه فکر می کردید کیمیا زن است و زبان ندارد! روح آزرده من در کانال های آلوده اقتصادی و لابی های تنگ سیاسی شما نمی گنجد. من جز تکواندو، امنیت و زندگی شاد و سالم درخواست دیگری از دنیا ندارم».
علیزاده همچنین تاکید کرد که «کسی به اروپا دعوتم نکرده و در باغ سبز به رویم باز نشده» اما به دلیل اینکه نمی خواهد روی «سفره ریاکاری، دروغ، بی عدالتی و چاپلوسی» بنشیند، رنج و سختی غربت را به جان خریده است.
گفتنی است، طی ماههای اخیر مهاجرت ورزشکاران ایرانی به ویژه زنان، در رشته های مختلف، به شدت افزایش پیدا کرده است، اما فدراسیون های مربوطه در واکنش به این اتفاق، با رد اظهارنظرها و دلایل ورزشکاران که برای مهاجرت مطرح می کنند، مشکلات عرصه ورزش ایران را غیرواقعی عنوان می کنند.
رئيس فدراسيون تکواندوي ايران نیز درباره مهاجرت کيميا عليزاده گفت: «کيميا عليزاده به پدرش گفته بود براي تفريح به خارج ميرود و بيتوجهي به او کذب محض است».
محمد پولادگر بیان کرد: «هيچکس نميتواند حداقل در رابطه با خانم عليزاده مدعي شود که به او بيمهري يا بيتوجهي شده چون شرايط او در ايران به گونهاي است که بيش از اينکه مسئولان به او توجه کنند مورد محبت و حمايت هميشگي مردم قرار دارد.