شهردار کوت عبدالله در اهواز، خبر بازداشت 13 کارگر شهرداری که در فضای مجازی منتشر شده بود را تایید کرد.
بر اساس گزارش خبرگزاری ایلنا، یکشنبه 20 اکتبر 2019، نواب حاجیان سعیدی، با تایید خبر بازداشت 13 کارگر شهرداری کوت عبدالله که در فضای مجازی منتشر شده بود، این دستگیری را به دلیل «شکایت پیمانکار» از این کارگران اعلام کرد.
در حالی که امروز خبر دستگیری کارگران شهرداری کوت عبدالله بعد از تجمع آنها در اعتراض به تعویق مطالبات مزدیشان و نداشتن امنیت شغلی، در فضای مجازی منتشر شد، شهردار کوت عبدالله، شکایت پیمانکار از این کارگران که مانع فعالیت او شده بودند را دلیل این دستگیری اعلام کرد.
او هدف کارگران از ایجاد ممانعت بر سر راه فعالیت شهرداری را اعمال فشار به پیمانکار برای استخدام آنها عنوان کرد. سعیدی از نبود ظرفیت برای استخدام نیروی کار جدید در شهرداری کوت عبدالله خبر داد.
او در ادامه اعلام کرد که پرونده شکایت کارگران از سوی پیمانکار در مراجع قضایی در حال پیگیری است و درباره وضعیت بازداشت و آزادی کارگران ابراز بی اطلاعی کرد.
شهردار کوت عبدالله آخرین پرداخت دستمزد و بیمه کارگران را مربوط به مردادماه امسال دانست.
گفتنی است، کارگران شهرداری کوت عبدالله طی ماههای اخیر، بارها به تعویق مطالبات مزدی خود و نداشتن امنیت شغلی اعتراض کردهاند. آنها بیتوجهی کارفرما به پرداخت مطالباتشان را دلیل این اعتراض عنوان کردهاند.
آنها به خبرگزاری ایلنا اعلام کردند که تاکنون مسئولان استانی و شهرستانی پیگیر مطالبات کارگران شهرداری کوت عبدالله نبودهاند.
بر اساس این گزارش، کارگران میگویند بیتوجهی کارفرمایان شرکتهای پیمانکاری به پرداخت مطالبات کارگران عامل اعتراض آنها بوده است.
همچنین نداشتن احساس مسئولیت و بیتوجهی برخی مسئولان به استیفای حقوق کارگران حوزه خدمتشان باعث شده مشکلات این کارگران
همچنان پابرجا بماند و کارگران نتوانند به حقوق اولیه صنفی خود دست یابند.
بازداشت یک مدیرمسئول سایت با احتمال ارتباط به روح الله زم
محمدحسین حیدری، مدیرمسئول سایت دولت بهار، بازداشت شد در حالی که برخی گمانه زنی ها از احتمال ارتباط این دستگیری با بازداشت روح الله زم، خبر می دهد.
بر اساس گزارش نواندیش، یکشنبه 20 اکتبر 2019، دولت بهار، سایت منتسب به محمود احمدی نژاد، شب گذشته نوشت: «مدیرمسئول این پایگاه خبری امروز در خانه خود بازداشت شد».
این برای بار دوم است که این فرد دستگیر می شود. برخی خبرها حاکی از آن است که این دستگیری با بازداشت جنجالی روح الله زم، مدیر کانال تلگرامی آمدنیوز، مرتبط است.
سال گذشته، حامد خاکی مجرد، وکیل این مدیرمسئول، از محکومیت سه سال حبس موکلش در دادگاه بدوی خبر داده بود.
او به ایرنا گفت: «موکلم در دادگاه بدوی، به نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام متهم و به سه سال حبس محکوم شد».
گفتنی است، هفته پیش، سپاه پاسداران در اطلاعیهای اعلام کرد که زم را به د«اخل ایران هدایت و بازداشت» کرده است.
همزمان در کانال تلگرام آمدنیوز پیامی مبنی بر دستگیری زم با لوگوی سپاه پاسداران منتشر شد که نشان میداد این سازمان کنترل کانال آمدنیوز را در اختیار گرفته است.
پس از انتشار خبر دستگیری زم، بعضی مقامات بلندپایه مانند ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و محمدحسین باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با انتشار بیانیههایی به این موضوع واکنش نشان دادند و آن را موفقیتی چشمگیر دانستند.
علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس ایران در گفتوگو با فارس، دستگیری روحالله زم را کار «لازمی» دانست، چون به گفته او این فرد به «وحدت ملی» آسیب میزد.
او همچنین شناسایی منابع خبری «زم» در داخل ایران را خواستار شد.
مطهری با توجه به اخباری که در کانال آمدنیوز منتشر می شد از وجود منابع خبری روح الله زم در درون نظام خبر داد که باید شناسایی شوند.
رسانههای حکومتی ایران، پیش از این، از لو رفتن محمدحسین رستمی، مدیر پایگاه عماریون خبر داده بودند. در اولین اعترافات پخش شده از روح الله زم، مکالمه این فرد با مدیر آمدنیوز پخش شد که در حال طلب کردن پول برای اخباری است که برای زم ارسال میکند.