محمد خاتمی رئیس جمهوری اسبق ایران امروز سه شنبه ۲۹ آوریل، هنگام خروج از دانشکده حقوق دانشگاه بهشتی تهران، هدف حمله شماری از دانشجویان اصولگرا قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری انصاف نیوز، خاتمی برای مشارکت در مراسم ختم پدر همسرش که یکی از اساتید دانشکده حقوق بود، به سالن اجتماعات این دانشکده رفته بود.
این گزارش میافزاید که مراسم، تا پایان با آرامش انجام شد، اما پس از سخنرانی ۱۰ دقیقهای خاتمی، هنگام خروج وی از سالن، شماری از دانشجویان اصولگرا جلوی درب سالن تجمع کرده بودند.
این گزارش میافزاید که محافظان خاتمی که از طریق برخی دانشجویان اصلاح طلب از برنامه احتمالی تجمع کنندگان مطلع شده بودند، با آنها صحبت کردند اما این دانشجویان گفتند که دست به اقدامی نخواهند زد.
اما پس از آن در زمان خروج محمد خاتمی، تجمع کنندگان به سمت وی حمله کرده، باعث تشنج جو شدند که با واکنش دیگر دانشجویان و محافظان رئیس جمهور اسبق ایران روبرو شدند.
سایت دانشجو نیوز وابسته به بسیج دانشجویی نوشته است که "حضور خاتمی در دانشگاه شهید بهشتی، باعث التهاب در جو این دانشگاه شد."
فوری