زلنسکی تلویحا شکست نیروهای اوکراین در باخموت را پذیرفت
واگنر شب گذشته گفته بود که باخموت را کامل تصرف کرده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین از تصرف احتمالی شهر باخموت توسط نیروهای روسیه خبر داد و افزود که «شهر ویران شده باخموت شاید در کنترل ما نباشد، اما در قلب ماست.»
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه پس از «تصرف» باخموت به جنگجویان واگنر تبریک گفت و تاکید کرد که نشان شجاعت روسیه را به آنها اعطا میکند.
وزارت دفاع اوکراین پیشتر با اشاره به بحرانی بودن وضعیت در باخموت، ادعای تصرف این شهر توسط نیروهای واگنر روسیه را رد کرده بود.
هنا ملیار، معاون وزات دفاع اوکراین در بیانیهای گفته بود: «وضعیت در باخموت بحرانی است. اما در حال حاضر، نظامیان ما همچنان کنترل برخی از تاسیسات زیربنایی و منطقه صنعتی مربوط به بخش خصوصی را در دست دارند».
به گزارش خبرگزاری «رویترز»، گروه شبهنظامی واگنر، شنبه 30 اردیبهشت، مدعی تصرف کامل باخموت شد. یوگنی پریگوژین، فرمانده این گروه در ویدئویی اعلام کرد: «ما همه شهر را گرفتیم».
پریگوژین در این ویدیو گفت در چند روز آتی کنترل باخموت را به ارتش روسیه میسپارد.
روسیه ماههاست که برای تصرف این شهر میکوشد. این در حالی است که ارزش استراتژیک باخموت برای مسکو «کم» ارزیابی شده است. این شهر به طور قابل توجهی توسط نیروهای واگنر ویران شده است.