دادگاه عالی آمریکا در پرونده مربوط به تروریسم به نفع گوگل و توییتر رای داد

غول‌های تکنولوژی می‌گویند که تغییر دادن قانون محافظت از آزادی بیان می‌تواند دروازه دعواهای حقوقی را باز کند که نوآوری را از بین می‌برد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

در پرونده‌ای که شاکیان در آن شکایت کرده بودند که «گوگل» و «توییتر» در حمله تروریستی علیه بستگان آنها نقش داشته‌اند، دادگاه عالی ایالات متحده اتهامات را رد کرد و به نفع دو غول تکنولوژی رای داد.

به گزارش «واشینگتن پست»، قاضی کلارنس توماس روز پنجشنبه در یک رای متفق‌القول در پرونده گوگل و توییتر نوشت: «مدعیات شاکیان برای اثبات اینکه متهمان در انجام حمله مربوطه به داعش کمک و از آن حمایت کرده‌اند، کافی نیست».

Advertisement

دادگاه عالی درخواست‌های تیم حقوقی شاکیان برای محدود کردن قانون محافظت از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی در برابر شکایت‌ بر سر محتوای ارسال‌شده توسط کاربران‌شان، حتی اگر الگوریتم‌های آنها ویدیوهایی را برجسته کنند که گروه‌های تروریستی را ستایش می‌کنند، را نادیده گرفت.

قانون مذکور، تحت عنوان «بخش 230»، به موضوعی جنجالی در بحث‌های سیاسی درباره آینده آزادی بیان آنلاین تبدیل شده است، چرا که عدم وجود آن می‌تواند شرکت‌های فناوری را تحت فشار فزاینده‌ای برای نظارت بر پست‌های توهین آمیز، مضر و خشونت‌آمیز در پلتفرم‌های خود قرار دهد.

اتهامات علیه گوگل به طور خاص بر این موضوع متمرکز بود که آیا بخش 230 از «الگوریتم‌های توصیه» محافظت می‌کند یا خیر. شرکت‌های فناوری می‌گویند هرگونه تفسیر جدید از قانون محافظتی می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای بر فناوری‌‌هایی داشته باشد که اساس تقریباً هر تعامل آنلاین هستند. این‌ها شامل پیشنهاد آهنگ‌ در «اسپاتیفای» و توصیه تماشای ویدیوهای تئوری‌های توطئه در «یوتوب» می‌شود.

به گفته واشینگتن پست، رای دادگاه یک پیروزی بزرگ برای شرکت‌های فناوری و وابستگان آنها بود، که برای دفاع از بخش 230 در واشینگتن کارزارهای لابیگرانه گسترده‌ای به راه انداخته‌اند.

غول‌های تکنولوژی می‌گویند که تغییر دادن قانون محافظت از آزادی بیان می‌تواند دروازه دعواهای حقوقی را باز کند که نوآوری را از بین می‌برد و فعالیت بسیاری از وبسایت‌های محبوب را غیرممکن می‌کند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم