آمریکا با فروش سامانه پیشرفته موشکی هوا به هوای «آمرام» به سعودی موافقت کرد

موافقت با فروش سامانه پیشرفته موشک‌های میان‌برد هوا به هوای آمرام به سعودی در پی حملات فزاینده فرامرزی طی سال گذشته به خاک این پادشاهی، صورت می‌گیرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا با یک قرارداد پیشنهادی فروش 280 موشک هوا به هوای نوع «AIM-120C» (آمرام) به ارزش 650 میلیون دلار به پادشاهی عربی سعودی موافقت کرد.

وزارت خارجه آمریکا پنج‌شنبه، 4 نوامبر از موافقت خود با فروش سامانه پیشرفته موشک‌های میان‌برد هوا به هوای «AIM-120 آمرام» به سعودی خبر داد.

در همین راستا وزارت دفاع ایالات متحده، «پنتاگون» پنج‌شنبه موافقت وزارت خارجه آمریکا با قرارداد پیشنهادی برای فروش 280 فروند موشک میان‌برد هوا به هوای «AIM-120 آمرام» به ارزش 650 میلیون دلار به سعودی را تایید کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با توضیح این که با این قرارداد پیشنهادی در 26 اکتبر موافقت شده است، افزود که موافقت با فروش موشک‌های پیشرفته میان‌برد هوا به هوای آمریکایی به سعودی در پی «حملات فزاینده فرامرزی طی سال گذشته به خاک این پادشاهی» صورت می‌گیرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم