بایدن زدن واکسن کرونا را برای نزدیک به 80 میلیون آمریکایی الزامی کرد

ارائه نتیجه منفی تست کرونا از سوی کارگران غیر واکسینه شده به صورت هفتگی الزامی شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته زدن واکسن کرونا یا انجام دست‌کم هفتگی تست‌های تشخیص کرونا را برای کارکنان شرکت‌هایی که 100 کارمند یا بیشتر داشته باشند، الزامی کند.

بنا به بیانیه صادره از کاخ سفید این تصمیم رئیس جمهوری آمریکا با هدف تقویت تلاش‌ها برای مقابله با شیوع سویه جهش یافته «دلتا» از ویروس کرونا اتخاذ شده است.

Advertisement

در این بیانیه آمده است که «شرکت‌ها باید تضمین کنند که همه نیروهای کاری آنها به طور کامل واکسینه شده‌اند یا از کارکنان غیر‌واکسینه شده خود بخواهند که دست‌کم به طور هفتگی نتایج تست‌های تشخیص کرونای خود را ارائه دهند.»

این تصمیم دولت آمریکا نزدیک به 80 میلیون نفر را شامل می‌شود و علاوه بر تدابیر دیگر بر کارمندان موسسات فدرال و همچنین تدابیر جدید الزامی بر کارکنان شاغل در بیمارستان‌هایی که از مزایای تامین بهداشت و درمان فدرال بهره‌مندند، اعمال می‌شود.

در همین راستا روزنامه «وال استریت جورنال» یکشنبه گذشته اعلام کرد از زمانی که در اواخر ژوئیه و اوایل ماه اوت گذشته مدارس بازگشایی شده تاکنون دست‌کم 1000 مدرسه در 31 ایالت آمریکا به دلیل شیوع کرونا بسته اعلام شده‌اند.

به گفته این روزنامه با توجه به وجود تفاوت‌ها در گزارشات دشوار است که بتوان از میزان تاثیر پاندمی کرونا بر مدارس آگاه شد.

این در حالی است که ماسک زدن در مدارس آمریکا به مسأله جدال‌برانگیزی تبدیل شده است و در همین راستا بسیاری از فرمانداران جمهوری‌خواه ایالت‌های این کشور اجبار دانش‌آموزان به ماسک زدن را ممنوع کردند.

جو بایدن، رئیس جمهوری دمکرات آمریکا ماه گذشته این فرمانداران جمهوری‌خواه ایالت‌ها را به استفاده از «لحن مخاطره‌آمیز» متهم کرد و دولت او نیز تحقیقاتی را درباره تاثیر ممنوعیت ماسک‌زدن بر دانش‌آموزان دارای معلولیت آغاز کرده است.

بایدن گفت که این اقدامات دولت او ربطی به سیاست ندارد و به محافظت از کودکان آمریکایی مربوط می‌شود و این‌که چگونه مردم ایالات متحده با همدیگر و متحدانه با ویروس کرونا مقابله کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم