جمعی از نمایندگان پارلمان اروپا خواستار تحریم ناقضان حقوق بشر در ایران شدند

نمایندگان اروپا خواستار تحریم ایران به دلیل انجام عملیات تروریستی در خاک اروپا شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

به گزارش خبرنگار العربیه در بروکسل، مقر اتحادیه اروپا، 60 نماینده پارلمان اروپا در بیانیه‌ای از رهبران اروپایی خواستند تحریم ناقضان حقوق بشر در ایران را در اولویت سیاست‌های خود در قبال ایران، قرار دهند.

نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار تحریم ایران به دلیل انجام عملیات تروریستی در خاک اروپا، شدند.

Advertisement

در بیانیه نمایندگان پارلمان اروپا ضمن «ابراز نگرانی عمیق» نسبت به تداوم نقض حقوق بشر در ایران، آمده است: «بی توجهی سازمان ملل و جامعه بین‌المللی به وضعیت نگران کننده حقوق بشر در ایران، در مواردی نظیر کشتار زندانیان سیاسی در سال 1367، منجر به جسارت بیشتر آخوندهای حاکم بر تهران و وخامت بیشتر اوضاع حقوق بشر در ایران شده است».

این نمایندگان تصمیم اخیر اتحادیه اروپا «برای تحریم عوامل کشتار نزدیک به 1500 نفر از معترضان خیابانی» در آبان 98 را «اولین گام در مسیر درست خوانده‌اند» که باید با «تصمیمات ضروری دیگر همراه شود».

در بخش دیگری از این بیانیه به «اعدام 118 زن در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی» نیز اشاره شده که این آمار، ایران را «در رتبه نخست کشور‌هایی قرار داده که مجازات اعدام علیه زنان را اعمال می‌کنند.»

نمایندگان امضا کننده این بیانیه همچنین از طرح 10ماده‌ای مریم رجوی، رهبر سازمان مجاهدین خلق، «برای تحقق جمهوری دموکراتیک، انتخابات آزاد، جدایی دین از دولت و برابری جنسیتی، مذهبی و قومی در ایران که پیش از این در شورا و پارلمان اروپا ارائه شده بود» حمایت کردند.

ادامه اقدامات تروریستی ایران در اروپا

در این بیانیه همچنین به اقدام اسدالله اسدی، دیپلمات ایران و عده‌ای از همدستانش برای بمب‌گذاری در گردهمایی سازمان مجاهدین خلق در پاریس نیز اشاره شده است. امضا کنندگان بیانیه می‌گویند اقدام اسدی و همدستانش نشان می‌دهد «وزارت خارجه ایران نیز همانند دستگاه‌های امنیتی این کشور در اقدامات تروریستی برون‌مرزی» دست دارد.

نمایندگان امضا کننده این بیانیه همچنین نگرانی خود را نسبت به برنامه اتمی ایران ابراز کرده‌ و دولت ایران را به «انکار، دروغ‌پردازی و دوگانگی» درباره محتوای برنامه اتمی‌اش متهم کردند.

در بخش پایانی این بیانیه نمایندگان پارلمان اروپا مصرّانه «خواستار اعمال سازوکارهای تحریمی اتحادیه اروپا علیه ناقضین حقوق بشر در ایران، شدند».

نمایندگان اروپایی همچنین از مقامات این اتحادیه خواستند «اقداماتی مقتضی را برای مقابله با اقدامات تروریستی ایران در اروپا» اتخاذ کنند.

مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران همواره به طور مستقیم و غیر مستقیم متهم‌ به دست داشتن در اقدامات تروریستی برون‌مرزی هستند.

از جمله اقدامات تروریستی برون‌مرزی رژیم حاکم بر ایران، در دهه‌های گذشته قتل هنرمندانی نظیر فریدون فرخزاد در آلمان، ترور رهبران اپوزیسیون کُرد، صادق شرفکندی در رستوران میکونوس در آلمان، ترور عبدالرحمان قاسملو رهبر حزب دموکرات کردستان ایران و همراهانش در برلین، ترور شاپور بختیار، آخرین نخست وزیر دوره پادشاهی در ایران و انفجار مرکز یهودیان در بوینس آیرس، پایتخت آرژانتین است.

نام مقامات ایرانی از جمله علی فلاحیان، وزیر اطلاعات در دولت هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، وزیر خارجه پیشین و مشاور بین‌الملل رهبر جمهوری اسلامی ایران گرفته تا اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور پیشین ایران، در این پرونده‌ها دیده می‌شود.

رژیم جمهوری اسلامی ایران همچنان به اقدامات تروریستی و حمایت از تروریسم در خارج از مرزهایش ادامه می‌دهد که در تازه‌ترین مورد آن اسدالله اسدی، کاردار سوم سفارت ایران در اتریش به همراه سه همدست او برای بمب‌گذاری در محل برگزاری همایش سازمان مجاهدین خلق در پاریس طرح‌ریزی و تدارک می‌دیدند که در این اقدام آنها در خاک اروپا ناکام مانده، دستگیر و محاکمه شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم