ابداع مکانیزم تشخیص سریع سرطان مری توسط پزشکان بریتانیایی

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

پزشکان بريتانیایی برای اولین بار در جهان، مکانیسم جدیدی را برای تشخیص سرطان مری در عرض ده دقیقه اختراع کردند.

روزنامه بریتانیایی «تایمز» گزارش داد که پزشکان بریتانیایی یک روش «دگرگون کننده» جدید برای کشف سلول‌های سرطانی در مری از طریق دادن یک کپسول در بدن بیمار اختراع کرده‌اند.

Advertisement

به نوشته این روزنامه، بیمارستان «یونیورسیتی کالج لندن» در بریتانیا نوعی «اسفنج سلولی» برای تشخیص سریع بیماری معروف به «مری بارت» برای بیمارانی که به آزمایش و چک منظم نیاز دارند، تجویز کرده است.

ابتکار جدید این بیمارستان از طریق دادن یک «اسفنج سلولی» است که در قالب یک کپسول کوچک که شامل چندین ویتامین است، ارائه شده است.

در گذشته مراحل معاینه از طریق مکانیسم «آندوسکوپی» معده انجام می‌شد. در این روش از یک لوله نازک و انعطاف پذیر که انتهای آن مجهز به نور و دوربین بسیار کوچکی بود برای مشاهده داخل مری و نمونه برداری از آن استفادە می‌شد.

در مکانیزم جدید، کپسولی که به نخی بسیار باریک وصل شده به بیمار داده می‌شود تا آن را ببلعد و پس از 7 دقیقه کپسول در داخل بدن بیمار حل می‌شود سپس نخ متصل به اسفنج بیرون کشیده می‌شود تا سلول‌های داخل مری را جمع و با خود خارج کند.

«یونیورسیتی کالج لندن» که یک بیمارستان تخصصی برای بیماران مبتلا به بیماری «مری بارت» است، اعلام کرد، این مکانیزم ابتکاری، فن‌‌آوری جدیدی است که برای اولین بار در جهان مورد استفادە قرار گرفته است».

بیشترین بازدید موضوعات مهم