جو بایدن: واکسن‌ها امن و سالم هستند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه جمعه 19 فوریه 2021 هنگام بازدید از مقر کارخانجات واکسن‌سازی فایزر در ایالت میشیگان با تاکید این که واکسن‌ها امن و سالم هستند از همگان خواست برای دریافت واکسن پیش‌قدم شوند.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی جو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده شامگاه جمعه ضمن اتهام دولت پیشین آمریکا به ریاست دونالد ترامپ به ناکامی در ایجاد طرحی برای واکسیناسیون مردم این کشور، افزود:«تا ماه ژوئیه همه آمریکایی‌ها را واکسن خواهیم زد».

Advertisement

بایدن یک هفته قبل اعلام کرد که دولت او با هدف تقویت عملیات واکسیناسیون گسترده قراردادهایی را برای خریداری 200 میلیون دوز اضافی از واکسن‌های فایزر و مودرنا ضد ویروس جدید کرونا منعقد کرده است.

بایدن هنگام دیدار از انستیتوی ملی بهداشت در نزدیکی واشنگتن گفت «قراردادهایی نهایی را برای خریداری 100 میلیون دوز از واکسن مودرنا و 100 میلیون دوز از واکسن فایزر امضا کردیم».

واکسیناسیون همه آمریکایی‌ها

رئیس جمهوری آمریکا افزود «در مدت زمان محدودی همه مسائل حل نخواهند شد، اما در آخر همه آنها را حل خواهیم کرد».

بایدن در ادامه گفت:«اکنون واکسن‌های کافی برای واکسیناسیون همه آمریکایی‌ها را خریداری کردیم».

او گفت، ایالات متحده که تعداد جمعیت آن به 330 میلیون نفر می‌رسد تا پایان ماه ژوئیه 300 میلیون دوز واکسن دریافت خواهد کرد.

بایدن همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین کشورش را متهم کرد که به تعداد کافی واکسن کرونا درخواست نکرده و اقدام کافی را برای تشویق مردم به انجام واکسیناسیون انجام نداده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم