مایک پمپئو: 100 شرکت بزرگ سرمایهگذاریهای خود را از ایران خارج کردند
مایک پمپئو وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز سهشنبه 12 ژانویه 2021 فاش کرد کرد که در نتیجه تحریمهای واشنگتن علیه تهران 100 شرکت بزرگ سرمایهگذاریهای خود را از ایران خارج کرده یا لغو کردند.
پمپئو گفت که 30 کشور وارد فرآوردههای نفتی از ایران را متوقف کرده و تحریمها مانع از فروش بیش از 2 میلیون بشکه نفت در روز شد.
او همچنین با تاکید بر اینکه القاعده و ایران «محور ویرانی» در جهان هستند، فاش کرد که ایران به سازمان القاعده کمک کرد حملات 11 سپتامبر را ترتیب دهد.
به گفته وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا ایران به نیروهای القاعده اجازه داد آزادانه با خارج در ارتباط بوده و در خاک ایران آزادانه رفت و آمد کنند. او ایران را افغانستان جدید برای القاعده دانست.
مایک پمپئو تصاویر مقامات ایرانی از جمله علی خامنهای رهبر ایران را هم در صفحه توئیتر خود منتشر کرده و عنوان ساخت که این افراد تقریبا هر روز سرگرم تهدید آمریکا و اسرائیل هستند.
وزیر امور خارجه آمریکا علاوه بر خامنهای، تصاویر حسن روحانی رئیس جمهوری، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و همچنین اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس را منتشر کرده است.
او همچنین در توئیت دیگری افزود: «یافتن فردی میانه رو در رژیم ایران برای ایجاد رابطه عادی با این کشور دشوار است.ما رژیم ایران را گروهی از افراط گرایان می دانیم كه از سال 1979 شعار مرگ بر آمریكا را سر می دهند.»