منابع خبری ترکیه عصر شنبه 31 اکتبر اعلام کردند که شمار قربانیان زلزله استان ازمیر به 39 نفر و زخمیها به 885 نفر افزایش یافته است.
به گزارش منابع خبری، شمار قربانیان زمین لرزه که روز جمعه 30 اکتبر بخشهایی از یونان و ترکیه را لرزاند، به 39 نفر رسید. در جزیره ساموس یونان دو نفر جان باخته و هشت نفر زخمی شدند. همچنان دستکم 37 نفر در مناطق ساحلی غرب ترکیه جان باختند.
براساس این گزارش، در ازمیر ترکیه بیش از 20 ساختمان فروریختهاند.
عملیات آواربرداری برای نجات شهروندانی که هنوز در زیر آوار ماندهاند ادامه دارد و تاکنون 103 نفر از زیر آوار بیرون آورده شدند.
ستاد بحران و مبارزه با حوادث غیر مترقبه ترکیه (آفاد) روز جمعه 31 اکتبر با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد، این زلزله ساعت 14:51 به وقت محلی در عمق 16.9 کیلومتری دریای اژه واقع در 17 کیلومتری شهرستان «سفری حصار» در استان ازمیر رخ داد و برای مدت 30 تا 40 ثانیه طول کشید. این زلزله همچنان جزیره ساموس یونان را تکان داد.

شدت این زلزله که حدودآ 30-40 ثانیه طول کشیده به حدی بوده که در شهرهای ازمیر، آیدین و موغلا حس شده و مردم را سراسیمه به خیابانها کشاند.
براساس این گزارش، تاکنون 470 پسلرزه به ثبت رسیده که بیش از چهار ریشتر داشتهاند.