نخست‌وزیر ارمنستان: ترکیه آذربایجان را به ادامه درگیری‌ها تحریک می‌کند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه را متهم کرد آتش‌بس میان باکو و ایروان را تضعیف کرده و آذربایجان را به ادامه درگیری با ارمنستان تحریک می‌کند.

پاشینیان در گفتگو با خبرگزاری رویترز با تاکید بر اینکه آذربایجان و ارمنستان در هر گفتگویی که با هدف رسیدن به راه‌حل صورت گیرد، باید امتیازاتی بدهند، گفت: «موضع ترکیه در قبال درگیری‌های ناگورنو قره‌باغ در راستای اهداف توسعه‌طلبانه این کشور در جنوب قفقاز است ... تا زمانی که ترکیه موضع خود درباره ناگورنو قره‌باغ را تغییر ندهد، آذربایجان به اقدامات نظامی خود در این منطقه ادامه می‌دهد.»

یک منبع مرتبط با ریاست‌جمهوری فرانسه روز سه‌شنبه 13 اکتبر 2020 اعلام کرد که اقدام ترکیه در ارسال پیکارجویان سوری به قره‌باغ یک اقدام بی‌طرفانه نیست و آنکارا امنیت و منافع دیگران، از جمله اتحادیه اروپا را در نظر نمی‌گیرد.

این منبع فرانسوی در ادامه گفت: «امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه درباره تحولات قره‌باغ با همتایان روس و آمریکایی خود در ارتباط است.»

وزارت دفاع روسیه روز سه‌شنبه نگرانی خود درباره انتقال «تروریست‌های مسلح» از خاورمیانه به منطقه ناگورنو قره‌باغ را اعلام کرد و وزیر دفاع روسیه نگرانی موسکو درباره حضور پیکارجویان اجاره‌ای را به همتای ترک خود اطلاع داد.

دیدبان حقوق بشر سوریه هم روز سه‌شنبه خبر از کشته شدن حداقل 119 پیکارجوی سوری که ترکیه آنها را به درگیری‌های ناگورنو قره‌باغ فرستاده، خبر داد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم