نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به العربیه: حداکثر فشار را بر ایران اعمال می‌کنیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

الیوت آبرامز نماینده ویژه ایالات متحده در امور ایران شامگاه دوشنبه 21 سپتامبر 2020 ضمن اعلام اینکه ایالات متحده آمریکا تحریم‌های حداکثری را بر ایران اعمال می‌کند، تاکید کرد که واشنگتن برای مقابله با هر تهدید ایرانی آماده است.

الیوت آبرامز نماینده ویژه آمریکا در امور ایران شامگاه دوشنبه در گفتگو با «العربیه» گفت که ایالات متحده در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران جدی و مصمّم است.

Advertisement

الیوت آبرامز در گفتگو با نادیا البلبیسی خبرنگار العربیه در واشنگتن افزود:« به اعمال تحریم‌های حداکثری علیه ایران تا تغییر رفتار آن ادامه می‌دهیم». او همچنین تاکید کرد که «واشنگتن برای مقابله با هر تهدید ایرانی آماده است».

این مقام آمریکایی آرزو کرد که «اروپایی‌ها در اجرای تحریم‌ها علیه تهران همکاری کنند» و نا‌امیدی واشنگتن در قبال هم‌پیمانان اروپایی آن را ابراز داشت.

این در حالی است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا دوشنبه و در راستای تاکید بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه تهران از اعمال تحریم‌های جدیدی علیه وزارت دفاع ایران و افراد دیگری که با برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران مرتبط هستند، خبر داد.

الیوت ابرامز با بیان این‌که «تحریم‌های اخیر محدودیت‌های گسترده‌ تسلیحاتی را علی ایران در پی خواهد داشت»، گفت:«می‌دانیم که رژیم ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است».

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در ادامه گفتگو با «العربیه» همچنین افزود:« توافقی جزئی که دست ایران در حمایت از تروریسم را باز بگذارد را نمی‌خواهیم».

از سویی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه تاکید کرد که کشورش به ایران اجازه نخواهد داد جهان را با خطر موشک‌های بالستیک مواجه کند.

در همین راستا تحریم‌های جدید آمریکا علیه تهران شامل تدابیر نظارت بر صادرات و تحریم 27 تن از افراد و نهادهای ایرانی است.

ترامپ گفت که توافق هسته‌ای سال 2015 با ایران عیب‌های بزرگی دارد و در این راستا رژیم ایران بارها با سرهم کردن دروغ‌هایی مانع از بازدید بازرسان بین‌المللی از تاسیسات هسته‌ای این کشور شده است.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران همچنین در بخش دیگری از گفتگوهایش با «العربیه» تاکید کرد «چنانچه ایران بخواهد تحریم‌ها برداشته شود باید با عنوان دولتی طبیعی رفتار کند.

او درباره موضع ایران در قبال انتخابات آمریکا گفت: « ایرانی‌ها امید کاذبی دارند که ترامپ مجددا انتخاب نشود».

بیشترین بازدید موضوعات مهم