اینستاگرام حساب دو عضو روزنامه شارلی ابدو را حذف کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حساب کاربری دو عضو روزنامه «شارلی ابدو»، که تصویر جلد اخیر این نشریه را در اینستاگرام خود بازنشر کرده بودند از سوی اینستاگرام حذف شد.

کوکو، کاریکاتوریست و لور داسی خبر‌نگار این روزنامه به تازگی در توییتر خود اعلام کردند که پس از بازنشر طرح جلد اخیر این نشریه، که کاریکاتورهایی از پیامبر اسلام در آن بود، حساب‌های اینستاگرام‌شان مسدود شد.

Advertisement

براساس گزارش یورونیوز، ملانی آگازمه سخنگوی اینستاگرام در فرانسه در این باره گفته است، این حساب‌ها «به اشتباه غیرفعال شده و این شرکت به محض اطلاع از وضعیت، آنها را از نو فعال کرده و از صاحبان‌شان عذرخواهی می‌کند.»

ملانی آگازمه با تأکید بر آزادی بیان در قانون لائیک فرانسه نوشته است: «کفرگویی (حرمت‌شکنی) در قانون لائیک فرانسه یک حق است و ما باید برای مراعات این حق بجنگیم.»

مجله «شارلی ابدو» در آستانه برگزاری دادگاه برای رسیدگی به حمله مسلحانه پنج سال پیش به دفتر این مجله، بار دیگر کاریکاتور انتقادی پیامبر اسلام را منتشر کرد. روز چهارشنبه 2 سپتامبر دادگاه متهمان به قتل کاریکاتوریست‌های شارلی ابدو، حمله به دفتر این مجله و حمله به فروشگاه یهودیان در پاریس، برگزار ‌شد.

این کاریکاتور که دوباره در نسخه چاپی شارلی ابدو منتشر شده، پنج سال پیش موجی از خشم را در جهان اسلام به راه انداخت که سرانجام به حمله به دفتر شارلی ابدو منجر شد.

یک روز پس از نشر این کاریکاتور، امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه با تاکید بر حق آزادی بیان گفت، «در جایگاهی نیست که در مورد تصمیم‌گیری برای بازنشر این کاریکاتور قضاوت کند.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم