آمریکا پنجشنبه 23 ژوئیه 2020 برای سومین روز پیاپی شاهد مرگ بیش از هزار نفر ناشی از کووید 19 بود.
در این روز یک هزار و 150 نفر جان باختند که بدین ترتیب مجموع قربانیان به رقم 147 هزار و 333 نفر افزایش پیدا کرد. همچنین نزدیک به 70 هزار مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شدند.
روز پنجشنبه 23ژوئیه یک هزار و 317 نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید-19 در برزیل جان باختند. در همین بازه زمانی، بیش از 58 هزار مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا شناسایی شد و مجموع قربانیان کرونا در برزیل دستکم به 84 هزار و 207 نفر رسید.
در مکزیک و هند به ترتیب 790 و 755 نفر در پی ابتلا به کووید-19 جان باختند. شمار موارد جدید شناسایی شده در مکزیک کمتر از 7 هزار نفر و در هند بیش از 48 هزار نفر بود.
مکزیک با بیش از 41 هزار جانباخته از نظر مجموع تعداد قربانیان در حال نزدیک شدن به بریتانیا است و پیشبینی میشود در روزهای آینده پس از آمریکا و برزیل در رتبه سوم جهانی قرار گیرد.